Industrieel bed Staal & Eiken

 
Bed gecombineerd met staal en eiken? Dat koop je bij AlleseikenIndustrieel bed van staal en eiken. Alles eiken maakt ze zelf. Bezoek de showroom           
 

Industrieel vormgegeven bed van staal en eiken.

 

Industrieel bed van staal en eiken. Volledig handgemaakt naar jouw eigen wens. Een bed met een brutaal maar eerlijk uiterlijk. Er zijn op speciaal verzoek ook variaties mogelijk. Past zich stoer aan in elke slaapkamer. Het bourgondische eiken staat garant voor kracht en een decoratieve uitstraling. De kleuren varieren van licht tot donker. Zo'n industrieel bed van staal en massief eiken is exclusief maar super betaalbaar. Bezoek daarom een van onze showrooms of mail direct met de centrale en jouw idee krijgt onze aandacht. Ook kun je hier nog eens kijken voor 

Industrieel bed van eiken en staal. Alleseiken maakt ze.   Mooie eiken bedden met industriele uitstraling. Alleseeiken

We verwerken je eigen idee. Laat het ons weten

Je hebt uiteraard zelf een idee over zo'n industrieel bed van staal en eiken. Het is dus mogelijk om he eigen idee in je bed te verwerken. In onze werkplaats wordt dan alles uitgewerkt en binnen afzienbare tijd staat zo'n persoonlijkheid in je slaapkamer. Ook de kleurnuance kun je zelf aangeven.

De maten worden op jouw verzoek custom-made geleverd.

Wil je een bed van 210cm lang? No problem. Ook de breedtes, maar ook de hoogtes zijn aanpasbaar. Met zo'n industrieel bed van staal en eiken is veel mogelijk. Ook is het mogelijk om de modellen aan te passen. Bekijk op onze bedden pagina's de suggesties.
Een industrieel bed is decoratief. Industriebed bij Alleseiken.nl   Industriele bedden bij alleseiken. Metaal samen met eiken. Alleseiken.nl  Alleses eiken levert eiken bedden met staal.

Eikenhouten bed gemaakt Steel en Wood

Gemaakt van eiken houten massieve planken. Ze kunnen geborsteld geleverd worden voor een nog sprekender uitstraling. Zeer bijzonder een doorleefd hout. Zo'n industrieel bed van staal en eiken heeft een stoer karakter en krijgen in onze werkplaats een laatste nauwkeurige behandeling.


Eikenhouten bedden met metaal. Alleseiken industriele bedden eiken en staal. 

Het eikenhout wordt met olie gekleurd

De eiken planken die aan het stalen bed bevestigd worden krijgen een natuurlijke behandeling met (kleur) olie. De olie kan gewoon in een transparante uitvoering, maar ook is het mogelijk om met verschillende aardetinten af te werken. Olie is een puur ecologisch produkt en gaat geweldig goed met eikenhout. Zo'n eiken bed van staal en eiken kan in lichte onbestendige grijzen tinten gezet worden, maar ook het klassieke en antieke bruin/zwart kan heel goed.
Een industrieel bed van staal en eiken is een top produkt en past zowel in moderne als ook modere slaapkamers. Heb jezelf nog een idee, wellicht kunnen wij dat realiseren.

Eiken bed glad geschuurd.

Glad geschaafd eiken. Jazeker da's ook mogelijk.

De bedden kunnen ook in een glad geschaafde chique eiken uitvoering gemaakt worden. Wel wordt en weer een mooie kwaliteitsolie gebruikt. Vaak wordt zo'n industrieel bed van staal en eiken zwart afgespoten. Hele chicque uitvoeringen zijn ook best wel gewild. Ze zijn vaak strak vormgegeven. Maar alle houten bedden zijn op een bepaalde manier vorm gegeven.