Houten tafels. We bouwen ze allemaal zelf. Of Kant & Klaar

Houten tafels met de hand gemaakt
 Houten tafels 

 Houten tafels van massief   eikenhout. Jouw speciale   tafelontwerp maken we precies
 op maat.
 
 “Custom made houten tafels”

 Gemaakt van spijkerhard   eikenhout. Geschraapt,   verouderd,  geborsteld, en   vriendelijk geschuurd.
 
 Kortom: Eikenhouten tafels met   een eigen smoelwerk. 
 

Massief houten tafels. Industrieel vormgegeven door de Alleseiken partners.

Uitvoeringen genoeg. Super stoere eikenhouten tafels. Er zijn nogal wat uitvoeringen in eiken houten tafels, smal, breed, wit, bruin. Met metalen frame of een zwevend blad. Dikke houten poten. Eettafels, keukentafels en sitetables. Houten tafels met een metalen onderstel met een Abdij eiken blad. Ze zijn allemaal super cool en trendy. Mail ons hier maar voor info

Industriële tafels. Industriële tafel kopen.
   Eiken tafel met metaal.   Tafels met een metalen onderstel. Industrie tafel.                             

De stalen onderstellen ook inveel soorten leverbaar.

Ook zo'n populaire industriële tafel is leverbaar. De houten tafelbladen zijn leverbaar in diverse breedtes en ze staan super cool in elk interieur. De metalen/stalen onderstellen kunnen ook in veel variaties geleverd worden. Let wel dat dunwandige metalen kokers vaak te licht zijn voor deze zwaar eiken tafelbladen. Elke houten tafel heeft beslist het zwaardere metaal nodig. Vraag hier hoe dan ook altijd naar.


Houten tafels zijn super trendy. Houten tafels voor Hilversum en Amsterdam    Houten tafels, je vindt ze bij Alleseiken. Houten tafels aanbiedingen 

Alle bladen van deze massief houten tafels. Gemaakt van Europees eiken. 

Van blad tot en met de poten zijn de houten eettafels handvervaardigd van dikke robuuste eiken planken, de grove poten van deze "Puur Natuurhouten tafels zijn zwaar massief en staan als een huis. Een exclusieve handgebouwde eikenhouten tafel waarvan je er niet gauw een tweede van vind. En je bespaart meer dan de helft, omdat je deze tafel zelf monteert. Super houten dus eiken tafels en erg gewild.


houten tafels. Houten tafel met metalen onderstel.   Houten tafel. Houten tafels met metalen onderstel te koop.    Houten tafel te koop met metalen onderstel. Industrie tafel Hilversum   Houten tafel met een metalen onderstel. Mooi hoor. Industriele tafels te koop in Amsterdam
     Model H              Model I +                Model A                  Model X

 

Houten tafels met industriële onderstellen. Super populair en nog meer modellen.

De hoogte van onderstaande de stalen onderstellen is zeer comfortabel en het zijn gewilde object voor kenners. Je kunt deze juweeltje kopen in de showroom en werkplaats in de regio Breda. 


De Europees eikenhouten tafels zijn door en door robuust en er is er geen eentje gelijk. Eiken houten eettafels gemaakt van dat mooie abdij eiken worden aan de onderzijde versterkt met een stevig eiken frame, deze framerand geeft ook de massieve poten hun welverdiende steun. Wat wil je nog meer, bouw hem zelf dus af. We kunnen ze ook voor jou compleet bouwen. Geen enkel punt. houten tafels Breda. Ja de werkplaats vind je in Rucphen. Neem gerust eens contact op.


Houten tafels? Eiken maattafel te koop in Amsterdam. Ook zijn we houten tafel leverancier voor Hilversum
Houten tafels voor Drachten, Utrecht, Breda en Renswoude 

Niet alleen tafels van hout, maar ook tafelbladen zijn vandaag de dag erg coole producten. Ze zijn er in vele uitvoeringen, kleuren diktes. etc. Houten tafel showroom in Rucphen Kijk hier
ook eens na wat prijssuggesties.


Houten tafels en houten tafelbladen. Houten tafels Utrecht en verre omgeving

 

 

Ook worden er regelmatig tafels naar Belgie geleverd. 

 

De houten tafels werden in het noorden van Nederland ontwikkeld in het plaatsje Borgercompagnie (Groningen)en in deze werkplaats kregen ze hun uiteindelijke exclusieve vorm, hier werden toen al alle houten tafels in kleine series gemaakt en deze handmatige productie is nu mede overgenomen door 4 ateliers in Renswoude, Westbroek, Drachten en Rucphen. Natuurlijk kunnen al deze tafels naar ieders persoonlijke idee gecreëerd worden.Dus houten tafels naar je eigen wens. Ze worden inmiddels gemaakt in de regio Breda. En vanuit Rucphen wordt ook België beleverd. Houten tafels België voornamelijk Vlaanderen.

De uitstraling van deze houten tafels is ongekend.

Alle eikenhouten tafels zijn volledige creaties op zich en geen enkele tafel is dan ook gelijk, de massief eiken planken die gebruikt worden zijn onderling ook verschillend, elk met hun eigen patina. Het is dus hierom dat deze volbloed houten tafels zo'n eigenzinnige uitstraling hebben. Het Franse eikenhout is super geschikt voor deze stijl eiken tafels. Deze houten tafels zijn erg geliefd. Houten tafels Rucphen, ze zijn stoer en hebben een eigen smoelwerk.

Een originele Frans eiken Kloostertafel, zo zie je dit soort gewichtige tafels niet vaak meer. Laat hem maken of doe het zelf. Als je het zelf gaat doen, krijg je een fotoreportage van een standaard tafel. Naar aanleiding van deze foto's zet je zo'n tafel vrij gemakkelijk in elkaar.

Houten tafels Amsterdam en houten tafels Hilversum.

Niet alleen in Utrecht, maar ook elders in Nederland zijn deze houten tafels gewild. Ze zijn eigentijds en gaan een leven lang mee. 
De echte Bourgondische houten tafels zijn erg geliefd in Nederland.

 

Massief houten tafel leverancier in het Gooi. Alleseiken.nl
Houten tafels van 100% Frans eikenhout.

De positionering van de poten kan op 2 manieren.

1) poot op de hoek onder het blad.
2) poot op de hoek in het blad.


Houten tafels geven een warme sfeer. Dit komt door de Bourgondische en robuuste vormen van deze eiken tafels

Aan zo’n houten tafel kun je ontspannen lezen of werken, maar zo’n eikenhouten tafel in je eetkeuken of in de eetkamer is ook niet te versmaden.


 
  

Bouwpakketten zijn ook mogelijk

 

Je vind in ons programma ook bouwpaketten van massieve houten tafels. Meestal zetten we ze uiteraard zelf in elkaar.Maar er blijft een mogelijk om zelf de klant en klare delen te kopen en ze zelf in elkaar te zetten. Je bespaart wel een paar cent op je houten tafel, maar je moet wel 2 rechter handen bezitten. Vraag maar eens naar de prijs van zo'n houten-tafel-bouwpakket.

Afwerken met olie of lak. Aan jou de keus. 

 

De houten tafels kunnen in allerlei olietinten afgewerkt worden. Daarom vind je altijd wel zo’n schitterende houten tafel die voor de volle 100% in je interieur past. Een houtsoort die de laatste tijd steeds populairder wordt is natuurlijk eiken. Maar onze collectie houten tafels bestaat uit legio modellen, maar alles wel robuust afgewerkt. Om je houten tafel mooi te houden leveren we bij aankoop een natuurzeep om de houten tafel te onderhouden. Of een Rubio monocoat olie, die ook in heel veel kleuren leverbaar is.

 

Het is best belangrijk om een goede oliekleur op een tafel aan te brengen, er zijn legio tinten verkrijgbaar, maar zorg er gewoon voor dat er een mooie matte natuurlolie op jouw houten tafel komt, want deze olie verrijkt een eiken produkt in hoge mate. Er kunnen verschillende merken olie gebruikt worden. Denk hierbij ten eerste aan Rubio Monocoat, maar ook is de natuurolie van Woca geliefd bij kenners.
Houten tafels zijn voor de volle 100% gemaakt van massief eiken, dit is nog steeds de trend in Nederland. Vooral de houten tafels met een industriële uitstraling. Deze houten tafels worden met name goed verkocht in de provincie Brabant en in Antwerpen .