Boomstam Tafelbladen. Handgemaakt eiken Design

 

Boomstam tafelbladen

 

Massief eiken boomstam tafelbladen. Perfecte kwaliteit.

 

 

Design vormgegeven massief eiken boomstam tafelbladen. Rechtreekse Oekraïne import.Handbewerkt. Doch nog ongekleurd.
Dikte van de bladen is 4 cm en ze zijn leverbaar in 4 populaire maten. 100x200cm - 100x220cm -100x240 cm en 100x260cm. De bladen zijn in de meeste gevallen in voorraad, maar komen maandelijks bij ons binnen. 

 

* 100x200cm €. 325.-- Alle pijzen geldel per m2

* 100x220cm €. 355.--   

* 100x240cm €. 395.--    

* 100x260cm €. 425.-- 

 

Aanbieding boomstam tafel;blad

 

Afwerking met een mooie kleurolie is Top.

 

De boomstam tafelbladen kunnen met natuurolie op kleur gebracht worden. Rubio monocoat is wel een heel goede olie om zo'n blad te bewerken. Maar ook kan eiken behandeld worden met een doffe watergedragen lak. Er zijn legio kleuren, maar monocoat gaat vaak met de eer strijken.

Wil je eens zo'n eiken blad komen bekijken, dan ben je welkom in een van onze showrooms in Rucphen, Westbroek of Renswoude. Hier kunnen ze nog extra bewerkt worden. De juiste kleur kan hier ook bekeken worden.

 

Boomstam tafelbladen bij Alleseiken.nl Tafelbladen van massief eiken. Maar ook Boomstam tafels. Boomstam tafelbladen? Die koop je bij Alleseiken

 

De bladen worden met de meeste zorg gemaakt.

 

De tafelbladen die wij importeren zijn van zuiver Europees Eiken gemaakt. Dit is wel het mooiste eikenhout met een geweldige uitstraling. Het eikenhout wordt terug gedroogd naar zo'n 10%. Dit droogproces duurt meerdere maanden afhankelijk van de dikte van de plank. Na het droogproces worden er mooie en kaarsrechte planken gezaagd. Als de stam eenmaal in planken is verzaagd worden de eiken lamellen bevestigd tussen de eiken planken en onder hoge druk aan beide plankzijden vast verlijmd. Deze constructie is solide, dus erg sterk. De diktes van de boomstam tafelbladen die wij leveren zijn meesta 4cm. Nadat de planken in elkaar zijn gezet, worden de bladen wederom geschuurd maar ze kunnen ook nog eens geborsteld worden.Een geborsteld boomstam tafelblad krijgt een extra robuuste en stoere uitstraling.