Boomstam Tafelbladen. Handwerk. Eiken Design. 4 showrooms

 

Boomstam tafelbladen

Massief eiken boomstam tafelbladen. Perfecte kwaliteit.

 

 

Design vormgegeven massief Europees eiken boomstam tafelbladen.Handbewerkt. Afgewerkt met natuurlijke olie. Verkrijgbaar in diverse mooie aardetinten. Bijzonder boomstam tafelbladen en super decoratief. 
Dikte van de bladen is 4 cm en ze zijn standaard leverbaar in 4 populaire maten. 100x200cm - 100x220cm -100x240 cm en 100x260cm. De bladen zijn in de meeste gevallen in voorraad, maar komen maandelijks binnen.Uiteraard zijn speciale maten mogelijk en ook de metalen onderstellen zijn in vele soorten leverbaar.

Boomstam tafelbladen showroom en werkplaats in Rucphen. Hier vind je een keur aan de meest diverse bladen. Waarbij de onderlinge collecties wel verschillen.  

 

Aanbieding boomstam tafel;blad

 

Afwerking met een mooie kleurolie is Top.

 

De boomstam tafelbladen kunnen met natuurolie op kleur gebracht worden. Rubio monocoat is wel een heel goede olie om zo'n blad te bewerken. Maar ook kan eiken behandeld worden met een doffe watergedragen lak. Er zijn legio kleuren, maar monocoat gaat vaak met de eer strijken.

Wil je eens zo'n eiken blad komen bekijken, dan ben je welkom in een van onze showroom in Rucphen. Hier kunnen ze nog extra bewerkt worden. De juiste kleur kan hier ook bekeken worden.

 

Boomstam tafelbladen bij Alleseiken.nl Tafelbladen van massief eiken. Maar ook Boomstam tafels. Boomstam tafelbladen? Die koop je bij Alleseiken

 

De bladen worden met de meeste zorg gemaakt.

 

De tafelbladen die wij importeren zijn van zuiver Europees Eiken gemaakt. Dit is wel het mooiste eikenhout met een geweldige uitstraling. Het eikenhout wordt terug gedroogd naar zo'n 10%. Dit droogproces duurt meerdere maanden afhankelijk van de dikte van de plank. Na het droogproces worden er mooie en kaarsrechte planken gezaagd. Als de stam eenmaal in planken is verzaagd worden de eiken lamellen bevestigd tussen de eiken planken en onder hoge druk aan beide plankzijden vast verlijmd. Deze constructie is solide, dus erg sterk. De diktes van de boomstam tafelbladen die wij leveren zijn meesta 4cm. Nadat de planken in elkaar zijn gezet, worden de bladen wederom geschuurd maar ze kunnen ook nog eens geborsteld worden.Een geborsteld boomstam tafelblad krijgt een extra robuuste en stoere uitstraling.

 

Boomstam tafelbladen showroom en werkplaats in Rucphen. Ook kun je eikenhouten tafels katen schuren. Het zelfde bv. als de vloer, er ontstaat dan een mooie combi.