De Vloerderij levert een groot assortiment eiken houten vloeren

Eiken vloer kopen  Een eiken vloer is hard en ligt een leven lang

Eikenhouten vloeren zijn wel de meest populaire vloeren.

Eiken vloeren. Geweldige vloeren.Te koop bij de Vloerderijmet filialen en showrooms door heel Nederland. De mooiste eiken vloeren uit Frankrijk, eiken vloeren met alles erop en er aan. Eikenhouten vloeren met zorg uitgezocht uit duurzaam beheerde bossen in Frankrijk. Eikenhouten vloeren massief vorm gegeven.

Eiken houten vloeren in de ruigste vorm. De Vloerderij verkoopt Bourgonsche eiken vloeren.


Eiken vloeren uit Frankrijk. Spikerhard
& krachtig. Bekijk ze 

Ook in super Bourgondische uitvoeringen.. " Wildwood ". De Vloerderij haalt ze uit Frankrijk en ook uit Oost Europa, hier groeien de mooiste eikenbomen met een geweldige structuur. Prachtige bomen, super geschikt voor de mooiste eiken vloeren. In Drachten maken we er eiken vloeren van die zowel in de massieve- als ook in de lamelplank uitvoering verkocht worden.

Een eiken vloer kopen. De Vloerderij

Ook de mooiste eiken visgraatvloeren. Super met vloerverwarming.

Al deze eiken vloeren worden geleverd door de Vloerderij houten vloeren. De Vloerderij verkoopt al meer dan 20 jaar de meest uiteenlopende houten vloeren. Zoals massieve eiken vloeren, multiplanken en de bekende duoplanken. Bekijk al onze eiken vloeren, of onze multiplanken. De Vloerderij heeft ze allemaal.

Ook renoveert de Vloerderij eiken vloeren en parket. We verzorgen dit door heel Nederland en zijn inmiddels al veel in de grote steden over de vloer. met name Amsterdam is populair.

Wil jij je eiken vloer laten schuren? dan kun je het beste naar de Vloerderij voor een professionele renovatie.

Deze duurzame houten vloeren worden verkocht tegen super redelijke prijzen en je kunt ze meer dan in 9 houten vloeren showrooms in Nederland zien. Ook een super uitgebreide showroom in Friesland.

 

Eiken vloeren schuren? Dat verzorgen we ook. klik hier voor aantrekkelijke offerte. Ook verkoopt de Vloerderij erg mooie duoplanken. Deze eiken vloeren hebben een eiken toplaag en liggen erg vast.

Nu ook parket schuren in Zwolle.