De Vloerderij levert een groot assortiment eiken houten vloeren

Eiken vloer kopen  Een eiken vloer is hard en ligt een leven lang

Eiken vloeren zijn wel de meest populaire vloeren.

Eikenhouten vloeren. Geweldige vloeren. Sinds 1995. Vakkennis tegen een super faire prijs. de Vloerderij met filialen en showrooms door heel Nederland tekent voor een vakkundige parket en houtenvloer renovatie. De Vloerderij beschikt o.aover enkele technische steunpunten vanuit hier worden parket en houten vloeren geschuurd en gerenoveerd. (Groningen - Utrecht - Den Bosch - Steenwijk (admin) - Amsterdam)
Eiken vloeren krijgen na een grondige renovatie weer een nieuwe toekomst. Helemaal weer up to date dus. Wil je eens een vriendelijke renovatie offerte ontvangen? vul dan het offerte formulier maar eens in op de website van de  Vloerderij

Eiken houten vloeren in de ruigste vorm. De Vloerderij verkoopt Bourgonsche eiken vloeren.


Ook schuurt de Vloerderij eiken Multiplanken. Spijkerhard
& krachtig. 

Ook de super Bourgondische en verouderde uitvoeringen kunnen geschuurd worden. Dus ook "Wildwood". 
De Vloerderij haalde ze jaren geleden uit Frankrijk en ook uit Oost Europa, hier groeien de mooiste eikenbomen met een geweldige structuur. Prachtige bomen, super geschikt voor de mooiste vloeren. In de schaverij maken we er de mooiste eiken vloeren van die zowel in de massieve- als ook in de lamelplank uitvoering verkocht werden. De massieve planken zijn uiteraard het meest origineel.
Nu jaren later worden ze weer gerenoveerd voor nog eens jaren leefplezier.

Wil je eens een offerte ontvangen van zo'n mooie originele eiken vloer? Klik dan hier voor een offerte rechtstreeks van de Vloerderij.

Een eiken vloer kopen. De Vloerderij

Ook de mooiste eiken visgraatvloeren. Super met vloerverwarming.

Al deze eiken topvloeren worden geleverd door de Vloerderij houten vloeren. De Vloerderij verkoopt al bijna 30 jaar de meest uiteenlopende houten vloeren. Maar de massieve eiken plankenvloeren zijn nu minder populair. De multiplanken en de bekende duoplanken met eiken toplaag gehhen de massieve vloer verdrongen.Multiplanken gaan veel beter op vloerverwarming.
Bekijk al onze 
eiken vloeren, of onze multiplanken. De Vloerderij heeft ze allemaal. Een eikenhouten vloer doet het al jaren uitstekend in de Nederlandse woonkamers.

Ook renoveert de Vloerderij eiken parket. We verzorgen dit door heel Nederland en zijn inmiddels al veel in de grote steden over de vloer. met name Amsterdam is populair. Ook veel Engelstalige expats kochten al diverse vloeren bij de Vloerderij.

Wil jij je eiken vloer laten schuren? dan kun je het beste naar de Vloerderij voor een professionele renovatie.Houten vloeren kunnen vele malen geschuurd worden en gaan zo jaren lang mee.Ook de multiplanken met eiken toplaag kunnen geschuurd worden. Hiervoor is wel vakmanschap vereist

Deze duurzame houten vloeren worden verkocht tegen super redelijke prijzen en je kunt ze meer dan in 9 houten vloeren showrooms in Nederland zien. Ook een super uitgebreide showroom in Groningen

 

Eiken vloeren schuren? Dat verzorgen we ook. klik hier voor aantrekkelijke offerte. Ook verkoopt de Vloerderij erg mooie duoplanken. Deze eiken vloeren hebben een eiken toplaag en liggen erg vast.

Nu ook parket schuren in Zwolle en Utrecht