Super massieve eiken planken. Aantrekkelijk geprijsd.

 
Eiken planken aanbieding. Eiken planken rechtstreekse verkoop
 

Eiken planken aanbiedingen. Rondom geschaafd. Import prijzen.

De massief eiken planken ook leverbaar in verouderde en geborstelde uitvoeringen.Deze aanbieding massief eiken planken geldt voor planken met een dikte van ca: 21mm, een breedte van 18cm en een lengte van 200 tot 240 cm. Super geschikt om een tafel, badkamermeubel te bouwen. Mogelijkheden te over. informeer ook naar andere breedtes. 
Vloerderij prijzen beginnen bij 18 cm breed. Op dit moment zijn het dagprijzen

Regelmatig binnen uit Oekraïne Partij gedroogde eiken Abdij planken in verschillende breedtes. Rondom geschaafd ca: 21mm dik 200+ cm lang en ca: 20 - 22 - 24 - en 26 cm breed. Prijzen op aanvraag bij onze fabrieksvestiging in Groningen. Of vraag het aan onze werkplaats in Rucphen
Eiken planken voor meubels.               Eiken meubelplanken. Eiken planken kopen.

Rechtstreekse import prijzen. Massief eiken meubelplanken.

Geef ons ook voor minder m2's de gewenste hoeveelheid planken op en wij berekenen dan wederom een scherpe prijs.         
De allermooiste eiken planken koop je dus rechtreeks bij de Vloerderij in Steenwijk. Planken die kamervriendelijk teruggedroogd zijn ( ca: 11% )dus super geschikt voor het maken van interieurproducten. Bovengenoemde prijzen gelden alleen voor de handel. 

Je kunt de planken bekijken bij onze partners.

De particulier kan voor enkele stuks eiken planken terecht bij onze partner in Rucphen.

Buitengebruik raden we af. Wil je bv. Zelf een tafel maken, dan kunnen wij je een online een beschrijving en een fotoreportage toesturen. Van deze eiken planken kunnen ook bedden gemaakt worden en ook hiermee kunnen we je adviseren. Voor de particulier geldt de bovenvermelde prijs.

Het eikenhout is teruggedroogd tot can 10%.

Het is toch altijd weer goed te weten, dat je ook op deze manier met een duurzaam natuurprodukt kunt werken. Het eiken komt uit natuurvriendelijk beheerde bossen en er worden voor elke gekapte boom  meerdere jongen exemplaren aangeplant.
Onze eikenhouten planken worden in een gemakkelijk standaardmaat geleverd, er kan zodoende in veel gevallen zuinig gewerkt worden, zodat er weinig zaagverlies ontstaat.

Eiken meubelplanken met toplaag.Met toplaag. Onbeweeglijk.

Ook zijn er multiplanken en duo planken te koop. Deze planken worden tegenwoordig ook wel voor het bouwen van meubelen gebruikt. Ze werken nauwelijks en zijn uiteindelijk vormvaster en de uitstraling is gelijk.

Zware massieve balken dienen voor de produktie van de massieve planken. Deze komen binnen als moederplank en worden vervolgens in diverse diktes gezaagd.Uiteraard worden ze eerst in hiervoor geschikte droogkamers gedroogd. De balken worden pas hierna verwerkt.

Massieve eiken planken om een tafel te bouwen. Maar ook eiken bedden worden hiervan gemaakt.

Voor vragen bel dan met onze partners in Rucphen en Drachten.

Naast de bekende eiken planken leveren we ook balken van massief eiken, deze balken leveren we op lengtes van 300 cm maar ook gezaagd in de lengtes zoals jij die wilt. Te koop in verschillende maten 10x10cm. 12x12cm 15x15cm.

Onderstaand enkele voorbeelden eiken tafelpoten: Er zijn heel wat creatieve mogelijkheden te bedenken om van deze zware eiken balken iets moois te maken. Neem maar eens contact met ons op. Je kunt alles bekijken in Drachten en Rucphen. Kijk voor eiken houten vloeren eens bij de Vloerderij.nl bijvoorbeeld in Den Bosch.
Eiken planken, maar ook eiken balken voor meubels          Eiken planken, maar ook eiken tafelpoten Alleseiken.nl          Massief eiken planken. voor eikenhouten bedden. Alleseiken bouwt houten bedden van eiken planken.
Deze balken zijn dus passend bij de eiken planken die dan als tafelblad dienen. De combinatie van beiden is 100% 
Eiken vloeren schuren.
Wil jij eiken vloer- of meubelplanken laten schuren? dan is onze partner de Vloerderij wel iets voor je.

Kijk ook eens bij onze partner de parketvloeren specialist in Amsterdam.