Industriele tafel kopen. Jouw eigen ontwerp.

 
Industriële tafel kopen. Staal en eiken tafel bij Alleseiken.nl Een industriële tafel kopen. Eiken tafelblad met metalen onderstel.

Een super gave industriële tafel kopen dat doe je niet overal. 

Vaak vind je het model wat jij nu net mooi vindt nergens. Daarom is het zo interessant om je eigen tafelidee te kunnen verwezenlijken. De Alleseiken partners bouwen een industriële tafel samen met jou. Want persoonlijke ideeën verwerkt  in je eigen tafel is wel heel erg cool. Dus vraag maar eens om de mogelijkheden.

 

 

Industriële tafel kopen in Utrecht

 

Een industriële tafel is razend populair.

 

En terecht, de eerlijke robuuste vormgeving en zeker die 'rauwe' uitstraling doen het prima in verschillende interieurs. Modern of klassiek en ze gaan niet echt snel vervelen. Het ruime Alleseiken aanbod bestaat uit verschillend te ontwerpen modellen. Waarbij eigen ideeën zeer gewaardeerd worden. Bij het kopen van een industriële tafel heb je dus ook je eigen inbrengZo zijn er industriële eettafels,maar ook bijzettafels en zelfs industriële boekenkasten. Ook zijn de industriële bedden van Alleseiken populair. Een industriële tafel kopen is opzich een heel leuk en spannend avontuur. Woon je Antwerpen? kijk dan hier dan eens.

Industriële  tafel kopen met een boomstamblad. Industrieel tafelblad. Op een industriele tafel.  Een industriele tafel kopen in Utrecht? Ja dat kan bij Alleseiken.nl

Materialen eerlijk eiken en robuust staal. 

Als materiaal wordt het beste massieve eiken gebruikt. Duurzaam eiken wat in eigen werkplaatsen nog z'n nabewerking krijgt. Europees zowel als Frans eiken wordt verwerkt waarbij Europees eiken een voorkeur geniet. Europees eiken heeft een enigzins brutere uitstraling.Al het eiken is huiskamervriendelijk teruggedroogd. De stabiliteit is hiermee gewwarborgd. Een industriele tafel kopen doe je dus met een gerust hart bij de Alleseiken partner.

Industriële tafels met ruw gewalst stalen onderstel.

Een stalen onderstel wordt vervaardigd van deels gebruikt- maar ook van ruw gewalst ijzer. Dit laatste wordt voor zover het kan ruw gelaten zodat de oorspronkelijke uitstraling zichtbaar blijft. Het staal kan als finishing touch ook nog een poedercoating krijgen en in bijvoorbeeld een mooie zwarte kleur gespoten worden.Een industriële tafel kopen is en blijft een leuke onderneming. En uiteindelijk is zo'n prachtig exemplaar een blikvanger in je kamer.

Een industriële tafel kopen is een leuk avontuur.

Er zijn uiteraatd diverse woonstijlen. Voor deze woonstijlen vooral tagels en bedden vind je bij Alleseiken.nll veel inspiratie. Zeker in de woonstijl 'Industrieel'. Interieur met veel industriële en elementen zijn hot. De industriële stijl onderscheidt zich heel duidelijk van andere stijlen.

Je ziet veel strakke stoere elementen met een rechttoe en rechtaan design. De duurzame materialen die het vaakst gebruikt worden zijn ruw gewalst metaal en Bourgondisch eikenhout. Het liefst worden deze materialen zo oorspronkelijk en ruw mogelijk gehouden.

De industriele stijl is dus robuust met een knipoog naar het verleden. Een echte industriële look zou ook wel in jouw woonkamer passen. En om dat te ontdekken kom je toch gewoon eens langs in een van onze shworooms? En zo wordt een industriele tafel kopen een opwindend en zeker leuk avontuur.