Eiken deuren handgemaakt De prijs valt erg mee. Vraag offerte


    Eiken deuren en boerendeuren. Oud eiken deuren. Alleseiken verkoopt vele soorten oude eiken deuren   Oud eiken deuren kunne heel goed met olie bewerkt worden.

Boeren deuren | Eiken staldeuren | Schuifdeuren | Eiken binnendeuren |

Oud eiken deuren in praktisch elke maat. Alleseiken heeft ze.

Deze oud eiken deuren maken we van ruw gezaagde of van verouderde Frans eiken planken. Handgemaakte eiken deuren in elke gewenste maat. Bijna 5 cm dik.
Op zoek naar een eiken binnendeur? Informeer naar alle mogelijkheden. We berekenen deze eiken deuren per m2. En dat is gemakkelijk te berekenen.
De prijs valt eigenlijk nog best mee. Een extra eiken deurpost kan meegeleverd worden. De eikenprijzen zijn de laatste jaren fors gestegen. Vraag daarom eerst een offerte aan.

 

          Showrooms en werkplaats in Rucphen. Uitgebreide info? 
                   
 luckywoodbv@gmail.com

 

 

                          per m2
                          vanaf.

 

 

280,-

 

Ik wil een oud eiken deur kopen             Oud eiken deuren kopen in Antwerpen 
       

Een oud eiken deur gemaakt van originele eiken planken

Oud eiken deuren gemaakt van massieve planken met een dikte van soms wel 23 mm en nog eens 23 mm voor het schoringswerk rondom, dus bijna 5 cm dik in totaal. Alle deuren zijn verlijmd en geschroefd. Deze massieve deuren zijn eventueel ook in een Doe Het Zelf Pakketten versie leverbaar. Wij maken dan de ruw gezaagde eiken planken precies op maat en ze worden eenmaal geschuurd. Incl. lijm, schroeven en kosten dan per m2 285.-  Vraag ons maar om info en een offerte.

Eiken deuren koop je bij Alleseiken.nl
 

Veel mogelijkheden in model en kleuren. Verouderde eiken deuren? Erg mooi.

 

De oud eiken deuren kunnen op heel veel manier gemaakt worden. Het eikenhout wordt in onze werkplaats bewerkt. Soms extra verouderd of juist geborsteld. De massieve planken kunnen ook horizontaal verwerkt worden. Het beslag van deze deuren leveren wij er niet bij, alleen het eikenhout. Er is nl. zo veel op de markt dat het teveel zou worden. Maar een ding is zeker, je krijgt hoe dan ook een geweldige trendy eiken deur. Oud eiken deuren doen het steeds beter, vooral de eikenhouten schuifdeuren zijn in.

Oud eiken deuren. Massieve eiken deuren bij alleseiken.nl                        Massief eiken deur. Boeren deuren van massief eiken.                       Oude boeren deuren. Eiken deuren handgemaakt bij Alleseiken.nl
 

Er is veel mogelijk met deze verouderde eiken deuren, zowel in model als in uitvoering. Ze kunnen glad geschaafd geleverd worden, maar ook ruig geschraapt of geborsteld. De olie waarmee ze doorgaans mee bewerkt worden, is ook bepalend voor de uitstraling van dit soort eiken binnendeuren. Verouderde eiken deuren kunnen super goed met natuurolie afgewerkt worden. Vroeger deed men dit ook. Ze gebruikten hiervoor geperste lijnzaadolie. Later werden hier ook natuurlijke kleurpigmenten aan toegevoegd. 
 

Eiken deuren, massief en handgemaakt, geheel naar jouw wensen. 
Zelf een eiken deur maken, ja hoor dat kan.
Eiken deuren op maat, gemaakt van verouderd of oud eiken.
Eiken deuren, boerendeuren en staldeuren, bij alleseiken.nl
Eiken staldeuren, eiken boerendeuren en eiken schuifdeuren, alles is mogelijk.
Handgemaakte oud eiken deur
 

Zelf een oud eiken deuren maken? Dat kan hoor en het scheelt je aanmerkelijk. Vraag het ons.


Bel 0521-515432 voor oud eiken deuren info        
model "Stable"
Oud eiken deur met een
schoring rondom en een
schoringsstuk in het midden.
Wij maken ze, die oud eiken staldeuren
Eiken deuren info?, bel 0521-515432                                                
model "Barn"
Oud eiken deur met twee
extra schoringsstukken
onder en boven                    
  

 

 

Super mooie deuren
gemaakt van
oud gebruikt eiken.
Vraag ons om een offerte. 
                                        

  

 

 

 

 

 

 

Gedegen en authentiek handwerk. Te zien in de showrooms

Puur Nederlands handwerk en dat kom je niet vaak meer tegen. Kom ze bekijken in de regio Zuid Holland en Brabant. De deuren worden voornamelijk gemaakt van Frans eiken, dit eiken is zeer authentiek en heeft een geweldige uitstraling. Frans eiken is echt bijzonder en wordt getekend door decoratieve nerf en noest.

 
 
De eiken deur krijgt hierdoor een brutaal smoelwerk en staat geweldig in klassieke- maar ook moderne interieurs en in dit laatste wordt er een geweldig kontrast opgeroepen. De oud eiken deuren worden voornamelijk met olie afgewerkt. Deze handwerk eiken binnendeuren zijn te bekijken in de showroom in Rucphen. 

Oud eiken deuren gemaakt door Alleseiken.nl                   Oud eiken deuren kopen doe je bij alleseiken.nl

Oud eiken deuren kunnen zoals gezegd ook in een "doe het zelf" pakket geleverd worden, de prijs van een bouwpakket scheelt aanmerkelijk, soms bijna 40%. Voor zo'n verouderd eiken deuren bouwpakket zal de prijs zo gemiddeld rond de € 275.- per m2 liggen. Voor het ijzeren beslag ed. voor dit soort eiken deuren moet je zelf zorgen, hiervoor zijn zoveel mogelijkheden, dat wij die mogelijk aan kunnen bieden. alleseiken.nl richt zich alleen op de handgemaakte deuren. Bouw dus je eigen eikenhouten deur en bespaar heel wat geld. 
Ook maken we de onderdelen voor eiken kastdeurtjes. In principe voor de doe het zelver. Maar we kunnen deze uiteraard ook zelf volledig gemonteerd leveren.

Eiken deuren, die levert alleseiken.nl 
Wegens de sterk gestegen grondstofprijzen, is het wenselijk een offerte aan te vragen. De prijzen op deze website zijn niet meer actueel en omdat prijzen steeds varieren, offreren we liever eerst.

 Voor ijzeren beslag t.b.v. oud eiken deuren. kijk op www.loftdeur.nl