Een eiken deurpost. Da's eigenlijk heel simpel

 

EEN EIKEN DEURPOST IS GEMAKKELIJK EN GOEDKOOP ZELF TE MAKEN           maak je eiken deurpost zelf.
 

Een bijpassende eiken deurpost is wel zo mooi

Een eiken deurpost is vrij gemakkelijk aan te brengen. Het enige wat je nodig hebt, zijn in feite 3 massieve planken die aan beide zijkanten en bovenkant vastgezet worden. De eiken deur kan hier dan gemakkelijk in afgehangen worden.


Een zelfde plank waarvan ook de deur gemaakt is het mooist en is dik genoeg. Ze worden vaak verlijmd met constructielijm en soms indien nodig geacht nog eens extra geschroefd. Bij een kant een klare deur, maar ook bij een doe het zelf uitvoering kunnen losse planken mee geleverd worden.
Een eiken deurpost kan op dezelfde manier gefinished worden met olie of lak. E
én ding is zeker, je hebt totaal geen dure speciaal gemaakte deurposten nodig. voor uitgebreide info: luckywoodbv@gmail.com

een deurpost gemaakt van eiken. eiken deurpost kan ik een eiken deurpost monteren? deur in deurpost afhangen Eeen eiken deurpost is puur massief.

 

Zo'n massief eiken deur verdient ook zo'n bijpassende eiken deurpost. Dit soort eiken deuren worden in de meeste gevallen in het werk nog precies pas gemaakt. Van te voren is dit niet zo verstandig. Zo'n eiken deurpost is dan wel zo goed als haaks. maar toch moet er wel eens ietsje aan de deur pas geschaafd worden. Er onstaan eigenlijk nooit problemen, alleen de zwaarte van de deuren wil zo nu en dan weleens in de weg zitten. Het verdient dan ook aanbeveling om bij het afhangen van de deur er een handje bij te nemen.

 

eeneiken deurpost kan net zo als de eiken deur in een mooie kleur gezet worden.            Een eiken deur verdient een eiken deurpost                eiken deuren hebben vaak dezelfde deur als de eiken deurpost.


Zo'n deurpost verdient ook een mooie oliekleur.

Ook een eiken deurpost wordt handmatig gemonteerd en doorgaans in een zelfde kleur gezet als de eiken deur. Er zijn veel kleurschakeringen mogelijk., maar de natuurkleuren worden het vaakst toegepast. Er zijn redelijk wat oliekleuren verkrijgbaar, maar een mooie natuurlijke Woca olie doet het altijd goed. Een eiken deurpost kan ook geborsteld worden. en de olietinten komen dan nog beter tot hun recht. Het is natuurlijk altijd om de deurpost dezelfde bewerking als de deur te laten geven.

 

 

Neem contact op met ons filiaal in jouw buurt als er nog vragen zijn. Deurbeslag en schuifdeur systemen nodig? kijk dan op de website van Jankos.nl