Zelf een houten bed maken

 Zelf een bed maken van massief geborsteld eiken, ja je kunt het.

 

 


Zelf een bed maken.        

Zelf een bed bouwen
 

Zelf een eiken bed maken van  "Brut" Frans eiken
Zelf een bed maken?…, heel eenvoudig! voor mensen met twee rechter handen.

Je hebt dus alleen maar twee rechter handen nodig om zelf zo'n mooi eikenhouten bed te maken! Doe eerst maar eens wat inspiratie op de
Modellenpagina 
Er is vast iets bij wat je aanspreekt. Zie je een leuk model?, ga er dan eens voor zitten en bereken eens wat je zoal nodig denkt te hebben. Dus de maat van het houten bed, de breedte, de lengte en eventueel eigen ideeen. En zelf een bed maken wordt dan een stuk duidelijker.

Op de modellen pagina staan de doe het zelf prijzen vermeld. Maar uiteraard bouwen wij we je bed graag verder voor je af. Er komt dan wel een prijsverhoging bij.

De eiken planken worden met een kleine overmaat geleverd en moeten ter plekke per stuk tussen de poten gemonteerd worden.

Zelf een eiken bed maken.  Het is niet moeilijk zelf een eiken bed maken

We praten dan over 2 lengteplanken (links en rechts) en de breedteplanken voor het hoofd- en voeteneind. Standaard zijn dit meestal 3 planken aan het hoofdeind en 2 aan het voeteneind. De lengte van de 4 massieve poten kun je ook zelf bepalen, meestal zijn de poten aan het hoofdeind wat langer dan de poten aan het voeteneinde van het eiken bed.
Natuurlijk kun je ook zelf een bed maken en ontwerpen helemaal naar je eigen smaak, als alle segment maten maar duidelijk aan gegeven worden. Stuur ons per email deze maten en wij maken dan op basis hiervan een prijs. Je zult dan zien dat prijs best meevalt, want dit soort exclusieve bedden staan in de exclusieve beddenstudio's geprijsd voor bijna € 2500.-- Dus zelf een eiken bed maken is nog niet zo'n gek idee Toch? Maar bij Alleseiken zijn kant & klare bedden aantrekkelijk geprijsd.


Ga er dus gewoon eens voor zitten.
Let wel, dat deze doe het zelf pakketten niet met een IKEA pakket te vergelijken zijn, want je krijgt sfeervolle indien nodig verouderde Bourgondische planken, die per bed uniek zijn. Natuurlijk zijn ze allemaal geschuurd dus gebruiksvriendelijk. Zelf een eiken bed maken wordt een geweldig creatief avontuur.


eikenhouten bed

't Zijn werkelijk prachtige bedden die jezelf kunt bouwen en tegelijkertijd bespaar je ook nog eens fors.
Zelf een
houten bed maken, je kunt het!
't Scheelt je bijna de helft.
 

Wil je eens over zo'n eikenhouten bed komen praten? Dat kan tegenwoordig ook in de werkplaats en showroom in Rucphen en je kunt dan meteen zien hoe je je bed zelf kunt maken. Ook kun je rechtstreeks mailen met luckywoodbv@gmail.com


Dus zelf een bed maken, Eiken bedden bouwen, eikenhouten bedden maken, massief eiken bed bouwen of een frans eiken bed maken.Je doet het gewoon.

* Op deze eiken bedden zijn onze voorwaarden van toepassing.