Eiken tafel met bijzondere eiken bladen.

Eiken tafel . Puur massief en handgemaakt Hollands handwerk.

Eiken tafel Toch wel heel stoer. En ook heel betaalbaar.
 

Eikenhouten tafel met zo'n Bourgondisch Frans eiken tafelblad.

De eiken tafelbladen zijn handgemaakt van ruw gezaagde eiken planken van ca: 2.4 cm dik. Ook leverbaar in bladdikte 4cm De poten van tafels zijn massief (10x10cm of 12x12cm en grote tafels 15x15cm) en geven zo'n massief eiken eettafel een mooie en elegante uitstraling. Deze uit frans eiken planken gezaagde eiken tafelbladen hebben een geweldige uitstraling. En dan wordt zo'n eiken tafel een sieraad in je kamer, da's wel duidelijk.
Ook kunnen we deze eiken tafels leveren met een industrieel onderstel, gespoten in mat zwart. Mail ons maar met vragen.Ook ontvangen we ook graag je eigen ontwerp of een afbeelding van een eiken tafel die je ergens zag. Stuur maar en wij proberen er iets moois van te maken. Maar eerst krijg je dan een prijsvoorstelling.

 Eiken tafel. Een eiken tafel kun je zelf maken. Of Kant & Klaar koper bij Alleseiken.nl

Wij kozen alleen voor eiken als basismateriaal.

Een eiken tafel is niet zomaar wat. Er zijn om te beginnen zoveel mogelijkheden in materiaal, vormgeving en prijs, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat was dan ook meteen de reden om te kiezen voor 1 soort materiaal. Eiken dus en daar zijn we zo langzamerhand aardig goed in. Super veel ervaring op gedaan de laatste 25 jaar. Alleen jammer dat de grondstoffen, in ons geval dus eiken zo duur zijn geworden. Ook de oorlog in de Oekraine is letterlijk en figuurlijk moordend.

 

 


Eiken tafels, die maken we speciaal voor jou in doe het zelf pakketten.

Ben je er klaar voor? Voor verandering? Denk dan eens aan zo’n mooie eiken tafel met zo'n prachtig handgemaakt eiken blad. Deze eiken tafels zijn duurzaam en ecologisch vriendelijk. En dat is toch wel heel belangrijk tegenwoordig. Het komt ons weleens wat overdreven over, maar toch proberen we goed en zo kwaad het gaat zoveel mogelijk eerlijk eiken te verwerken.

Wij maken eiken tafels en tafelbladen volgens een origineel Frans recept in Rucphen. Elke eiken tafel is voorzien van een sterk en solide balken draagframe! Natuurolie kleuren komen voor de volle 100% tot hun recht op deze massief eiken tafelbladen. Ook beschermt deze olie tegen vocht en vlekken.

Modellen van deze handgemaakte eiken tafel staan in showroom van Alleseiken Wil jij een eikenhouten staaltje ontvangen?, dit kost € 15.- je kunt dan zien hoe het eiken materiaal eruit ziet. Bij aankoop van een tafel krijg je het bedragje gerestitueerd.

Onderstaand een eiken tafel naar Frans voorbeeld voorzien van massieve voetregels, echter deze tafel kan ook zonder deze voetregels geleverd worden. Pas op: Deze massief eiken tafel weegt als ie in elkaar gezet is gemiddeld zo'n 100 kg.


Eiken tafel?, die koop je bij Alleseiken.nl

          

Speciale maten op aanvraag. Bijna niets gaat ons tever. Bel eens met de werkplaats in Rucphen. Hier krijgt elke eiken tafel een vakkundige behandeling en er gaat er geeneen ongetest de werkplaats uit. We zijn trots op onze produkten en we garanderen ze uiteraard ook.

Eiken tafel showroom regio Breda. Maar ook eiken tafels Antwerpen en eiken tafels Gent.

* Op deze eiken tafel zijn onze voorwaarden van toepassing.