Houten bed. Meestal gemaakt van massief eiken

Houten bed. Koop een houten bed bij Alleseiken.nl
 

Een houten bed we ontwerpen en maken het van puur massief eiken.

Een houten bed. Daar wordt je zomaar verliefd op. Wij maken ze in eigen werkplaatsen met veel passie. Bel maar eens met ons. Want wij ontwerpen heel graag zo'n custom-made bed voor jou. De prijs zal je echt mevallen. Ondanks dat het nog puur handwerk is kan de prijs heel vriendelijk gehouden worden. We maken allerlei stijlen. Ook de industriële eikenhouten bedden zijn van de partij. Wil je een trendy eiken houten bed kopen? Kom dan langs in Rucphen. Even bellen mag ook.


Houten bed. Grote collectie houten bedden.

Onze houten bedden zijn super stoer of juist strak. Maar ze zijn stuk voor stuk eigentijds.

 

Ze passen precies in de heden ten daagse leefstijl.En zo'n houten bed is te koop voor een redelijke prijs. Een eikenhouten bed geeft je slaapkamer een trendy maar toch ook weer een stoere uitstraling en creëert een geweldige sfeer. Alleseiken.nl realiseert het mooiste houten bed. Frans eiken bedden dus en altijd met een stoer en flink Bourgondische charisma. Een eiken houten bed doet het altijd. Is duurzaam en gaat oneindig lang mee. 

 

 

Houten bed. Een houten bed kopen doe je bij Alleseikien  Een massief houten bed. Gemaakt van Frans eiken.

Eiken houten bed met smoelwerk. Top designs.

Eiken houten bedden van Alleseiken combineren een stoer smoelwerk met een flinke dosis romantiek met gebruik van het mooiste Frans eiken. "Bonkig & Brut" en met de Franse slag. Het gewicht van deze slaapkamer versierder weegt met gemak een kilootje of 80.
Een eiken houten handgemaakt bed gemaakt van eikenbalken hebben eigenschappen als geen ander bed. Ze zijn onmogelijk te vergelijken. De eiken bedden staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. En exclusief design. De uitstraling van dit doorleefde Franse eiken zorgt ervoor dat deze bedden brutaal de wereld inkijken. Ze brengen een soort van natuurlijke spanning en romantiek terug in je slaapkamer.

Een bed bed in combinatie met staal. Da's heel mooi       Houten bedden te koop in Breda.     Een houten bed aanbieding in Breda.

Eikenhouten bed. Sterk & Stoer. Aantrekkelijk geprijsd. Kwaliteit.

Een bed van eiken maakt van je slaapkamer wel een hele bijzondere setting. Het doorleefde eikenhout staat garant voor een aangename en rustige sfeer en vormt een hechte basis van je slaapkamer. Als je dus een eiken houten bed om wilt kopen, kunnen wij je zeker van dienst zijn. We bouwen eigenhandig alle bedden in onze gespecialiseerde werkplaats. We maken hier diverse uitvoeringen bedden, maar ook tafels, boerendeuren, tafelbladen etc. Van simpel bedden tot gecompliceerde badmeubels, bedden met hoofdeinde borden of juist zonder. Hoge modellen of juist laag. Zeg het maar.

  

De mooiste tinten krijg je met kleurolie. Kleuren van deze tijd.

 

De productie van speciale maten is geen probleem. We maken elke bed naar jouw speciale wensen. Ook de(Olie) tinten kun je ook zelf aangeven. Er zijn hele mooie oliekleuren beschikbaar. Neem nu eens off white, net niet al té wit, of die onbestendige Castle Grey kleur en vergeet vooral de antiekkleuren niet. Een eiken houten bed laat je dus ontwerpen door Alleseiken.nl Kom maar eens langs en bepaal hoe jij jouw bed wilt. Een idustrieel houten bed of juist een ruig Bourgondisch houten bed.

 

Eikenhouten bedden verdienen de mooiste en duurzaamste natuurtinten. Zelf kun je deze kleurnuances ook aanbrengen met een eco-waterbeits. En na droging kun je dan alles afwerken met een naturel olie. Want een eiken houten bed verdient een goede behandeling.

 Een houten bed doet het tegenwoordig heel goed.         Een houten bed kopen?, dat doe je bij alleseiken.nl        Je koopt een houten bed bij Alleseiken.nl

Een houten bed koop je al van af € 400.- Wel heel mooi is om zelf mee te praten over het te kiezen model en waarschijnlijk heb jezelf ook wel een idee wat je precies wilt. Alleseiken.nl denkt dan mee.
Jouw houten bed kan ook in een industriele look geleverd worden. Industriele houten bedden zijn erg populair. Ze gaan mee voor een lifetime. Eikenhouten bedden doen het goed in praktisch elke slaapkamer.
 
Bekijk ook eens het zo bijzondere balkenbed. Wij maken dat handmatig in onze werkplaatsen.Ook de bedden met een industrie look doen het boven verwachting.