Eiken balkenbed gemaakt van zware massieve balken


Eiken balkenbed gemaakt  van massief eiken.

Het meest robuuste eiken bed uit onze hele eiken collectie. 

Dit eiken balkenbed monteer zet jezelf in elkaar. Het komt in 4 delen, die afzonderlijk naar de slaapkamer gebracht kunnen worden. 't Is best een zwaar karwei, dat geven we toe, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Maar alles past, geen gezaag of zo. Gewoon even aan de bak. Met twee man (vrouw) is wel gemakkelijker hoor.'t weegt het nodige.


De balken komen ruw bij ons binnen, worden vervolgens gedroogd, geschraapt, geborsteld en glad geschuurd. Het duurt dus wel even voordat de balken klaar zijn om er een bed van te maken. Ze zijn 15x15cm en dit is behoorlijk grof en brut. We leveren dan ook deze balken bedden op een exacte binnenmaat. dus de maat van je matras + een centimetertje links en rechts. Zo'n balkenbed koop je echt niet overal.
Uiteraard is er ook een lattenbodemsteun bij, die jezelf op jouw hoogte kunt monteren. Zo'n eiken balkenbed wordt zo een pronkstuk in je slaapkamer. Dit eiken balkenbed is h
eel simpel dat ook wel weer, maar zo mooi door de eenvoud.


Balken bed van massief eiken . Boeren stijl. Met bourgondische uitstraling

De Bedden showroom bevindt zich in Rucphen.

Bezoek ook eens onze uitgebreide eiken bedden Showroom in Rucphen Provincie Noord Brabant. Ook als je in het zuiden of België woont de. Hier vind je betaalbare trendy bedden, waarvan dit eiken balkenbed er wel uitspringt. Want zo'n gewichtig balkenbed van massief eiken dat zie je niet vaak.

 

De hoogte van zo'n balkenbed kun jezelf bepalen

De balken zijn aan beide instapkanten "vriendelijk" afgerond en hierbij is het hoofd- en voeteneinde ook niet vergeten
Dit eiken bed is weer in diverse maten te koop. We kunnen ze ook hoger maken. Heb je trouwens zelf een idee, vertel het ons. 't Zijn best wel eigenzinnige bedden die wij maken. Dertien in een dozijn gaat bij ons niet op. Houten bedden zijn nu eenmaal opvallers.

Prijzen balkenbed zoals boven.
* tot 0.90cm breed  € 795.-  * van 0.90cm t/m 1.79cm breed  € 885.- * van 1.80cm tot 2.00cm breed  € 925.-
Standaardlengte 200cm, afwijkingen zijn mogelijk. binnenmaten zijn matrasmaten + ca: 1 cm.

Vraag eerst eens een offerte aan. De grondstofprijzen zijn sinds de oorlog in de Oekraine helaas steeds weer gestegen.

Balken bed. Bedden gemaakt van eiken zijn Cool. Eiken bedden gemaakt van balken.

't Zijn best wel ruige jongens deze Frans eiken balken. En ze kunnen op twee manier bewerkt worden. 1) Geschuurd en 2)geborsteld en geschuurd. Een eiken balkenbed gaat een leven lang mee. Eiken balkenbedden die vind je niet overal.

Een eiken balkenbed kan ook van oude eiken balken gemaakt worden, maar die zijn niet regelmatig beschikbaar. Zo nu en dan doen zich partijen voor en ook hebben klanten zelf weleens wat hout wat verwerkt kan worden. Het hoeft dus niet perse een balkenbed te zijn, want ook andere modellen kunnen met dit oude eikenhout gemaakt worden. Kijk
hier ook eens naar wat meer modellen. Of kijk eens op de homepage voor meer producten