Industriële bedden. Aantrekkelijk geprijsde kwaliteit.


Industriële bedden. Je koopt ze bij alleseiken.nl

Top combinatie. Industrieel vorm gegeven. Eiken bedden i.c.m. puur staal.

Industriële bedden, gemaakt van een combinatie van massief eiken en ruw gewalst metaal. Deze materialen staan borg voor een prima kwaliteit en geven een slaapkamer een prachtige Bourgondische uitstraling.. Een bruut vormgegeven bed met een stoere persoonlijkheid en erg geliefd bij de kenners. De prijzen zijn aantrekkelijk en de kwaliteit is prima.

Industriële bedden zijn eindeloos te combineren met creatieve dekbedden. Een totaal houten bed met een industriële persoonlijkheid. Een Sterk & Stoere uitstraling en een eye catcher eerste klas. Vrienden en bekenden zullen versteld staan van dit unieke bed. 
Een Industrieel bed is gemaakt van massief Europees eiken en puur gewalst staal. Kijk hier ook eens voor nog meer eiken producten.

Industriele bedden doen het heel goed en Alleseiken heeft ze. Alleseiken verkoopt industriele bedden. Super industriele bedden gecombineerd met massief eiken

Showrooms en werkplaatsen in Zuid- en Midden Nederland.

Industriële bedden zijn dus vervaardigd van eikenhout en ijzer. Het eikenhout heeft vaak de overhand en wordt afgemaakt met bewerkt metaal. Dit soort bedden zijn stevig en gaan dan ook een leven lang mee. Deze industriële bedden zijn ontworpen op duurzaamheid en daarom worden ze dan ook afgewerkt met een mooie olie. Beslis je om zo’n mooi trendy bed te kopen, dan weet je nu meteen al dat je een exclusief bed in je slaapkamer krijgt.Industriële bedden: Helemaal van vandaag! En ze worden bebouwd in de regio's West Brabant en Midden Nederland.Bel eens voor info. 

industriële eiken bedden. Alleseikennl      betaalbare industriële bedden. Alleseiken.nl heeft ze

industriële bedden. Aaantrekkelijk en Trendy vormgegeven. 

We kunnen natuurlijk ook maatwerk bedden bouwen. Dit gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Wij proberen dan zoveel mogelijk jouw stijlidee aan te houden, zodat jouw industriële bed gezien mag worden. Want op dat moment bestaat er maar 1 exemplaar van dit speciale industriële bed. Creativiteit in je slaapkamerinterieur. Ja daar zorgt zo’n mooi eiken bed wel voor.

Bourgondische industriële eiken bedden met als basismateriaal massief brut eiken.
Industriele bedden, gemaakt van metaal en Eikenhout.    

Europees eiken. De basis van al onze handgemaakte industriële bedden. 

Industriële bedden hebben een brute en vintage persoonlijkheid. Materiaal dat vaak al een leven achter de rug heeft en in de vorm van het bed aan een tweede leven kan beginnen. Een mooie slaapkamerkeuze Helemaal passend binnen de huidige industriële modetrend. Bekijk online al onze soorten bedden, die we voor je kunnen ontwerpen en bouwen. Verschillende afmetingen kant & Klaar gebouwd of in een doe het zelf pakket. Op zo’n manier maak je gebruik van een industriële bedombouw, waarmee je duidelijk anders kiest dan het gebruikelijke. Een bed met opvalswaarde dat gezien mag worden mag worden en waar die mooie vintage look voor zorgt. Industrieel en toch van kwaliteit uitstekende kwaliteit, dankzij de “Top Quality” materialen waar we standaard mee werken.

Industriële bedden kopen? Dat kan bij Alleseiken.nl Eigen werkplaatsen.

Trendy Industriële bedden kopen? en ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan op deze site de bedden die we voor jou kunnen bouwen. Van eikenhout, met een super vintage en heden ten daagse industriële uitstraling.

Eiken houten bed met metalen hoekpoot. Alleseiken.nl heeft ze.

Massief eiken gecombineerd met staal. Stoer hoor!

Eiken bedden gecombineerd met metaal zijn ongelooflijk "Bij de Tijd" Er zijn vele mogelijkheden en vaak hoeft het ook niet al te moeilijk te zijn, want simpel is best mooi als je naar zo'n combinatie eiken met metaal kijkt. Gewoon heel mooi en vooral ook stoer.

Industriele bedden kunnen zich verheugen in een ongekende populairiteit. Ze zijn trendy en hebben een eigenzinnige uitstraling. Kom eens langs. bv. in de showroom regio
Arnhem. Deze is dichtbij.

Woon je in Duitsland? kijk dan ook eens bij onze Duitse collega.. Geweldig mooie houten bedden.