Eiken bed kopen Arnhem. Top collecties eiken bedden.

Eiken bed kopen Arnhem. Houten bedden winkel Arnhem

Ook voor Arnhem zijn er hele mooie eiken bedden te koop

Eiken bed kopen Arnhem: Ja je wilt een eiken bed kopen in Arnhem? Dat kan,maar wel even advies vragen bij de werkplaats in Rucphen. wij maken bedden van massief eiken en in bijna elke gewenste maat. En daar willen we je verder helpen met het uitzoeken en een keuze maken voor jou ideale eiken bed. We maken hele mooie solide eiken bedden die niet in je slaapkamer zouden misstaan. Te koop voor een hele faire prijs. Zo’n trendy bed is gewoon een aanwinst en het slaapt dan ook nog eens heerlijk. Eiken bed kopen Arnhem. Ja hoor. Doen. Geweldig bedden. 
We maken ze van een mooie soort rustiek eiken, speelse noestjes, mini scheurtjes, kortom een bed met karakter wat gezien mag worden.


Eiken bed kopen in Arnhem. Bedden showroom in Renswoude  

Eiken bedden zelf getimmerd en geolied. 

Vanuit de werkplaats in Rucphen leveren we verschillende soorten massief eiken bedden, eigenlijk betekent dit, dat we maken wat jij leuk vindt.  Ook de kleur krijgt bij ons speciale aandacht. Er zijn veel mogelijkheden waarvan een mooie natuurolie wel het meest aantrekkelijk is.  Olie in puur natuur en geeft op zo’n eiken bed een geweldige uitstraling.


Er zijn enkele tinten die eruit springen. Met name een Off White, maar je kunt ook debken aan een Castle grey, maar natuurlijk is een Dark Antique ook trendy.
Eiken bed kopen Arnhem. Ook een Doe het zelf pakket verkrijgbaar.

Eiken bed kopen in Arnhem? Je bent er in een klein half uur.  Eiken bed kopen in Armhem. Eiken bedden met smoelwerk Eiken bed kopen in de regio Arnhem.

Dicht in de buurt eiken bedden kijken. Ook Industrieel

In de bedden showroom ontwerp je je eigen bedden. Je ziet hier niet alleen bedden, maar ook eiken deuren, maar ook tafels en tafelbladen. Maar zo’n speciaal eiken bed kopen in Arnhem dat doe je hooguit 1 keer in je leven. En ze gaan ook nog eens super lang mee. Vergeet ook niet dat deze jongens super zwaar zijn. Er zijn er bij die meer dan 100 kilo wegen. Ook massief eiken bedden industrieel vormgegeven zijn volop te leveren.


Eiken bed Arnhem. Hele mooie eiken bedden in Arnhem.

Olie is het beste product om eiken mee af te werken.

Deze massief eiken bedden zijn leverbaar in de mooiste olietinten. Een eiken bed kopen Arnhem wordt een feestje. Eiken bed kopen Arnhem. Dat is een avontuur op zich. Maar het loont zeer zeker de moeite. Vooral ook wanneer jij je goed voor laat lichten. En zeker over het product waar het bed mee afgewerkt wordt.

 
Kom naar onze showroom en bekijk die mooie oliekleuren in levende lijve. Er zijn trouwens nog veel meer massief eiken producten. 
Een eiken bed kopen in arnhem?, dat kan rechtsreeks in onze showroom.


Eiken bed kopen Arnhem? Je hoeft er maar een wipje voor te rijden. Veel mensen doen dat graag, want je krijgt echt iets heel moois. Je kunt ook zelf meepraten over het ontwerp en die mogelijkheid is er lang niet bij iedereen. Kom dus maar gauw langs en we geven je graag alle informatie over je toekomstige eiken bed.Maar ook voor de regio Utrecht is deze showroom vlakbij. Heb je interesse in een eiken houten vloer?
 Kijk dan eens bij onze partner in Groningen.