Eiken tafelbladen

Eiken tafelbladen laten maken. Wat kost een eiken tafelblad       eiken houten tafelbladen     Houten tafelbladen. Maar ook eiken tafelbladen. Alleseiken.nl
 

Massief & Decoratief. Eikenhouten tafelbladen.

De allermooiste eiken tafelbladen, ze zijn allemaal handgeschraapt, geborsteld en geschuurd. Deze meestal uit Frans eiken gemaakte tafelbladen zijn geweldig decoratief en staan praktisch in ieder interieur. Massief eiken tafelbladen worden kant en klaar geleverd maar ook als bouwpakket en dit laatste scheelt wel iets.

De laatste trend in eiken tafelbladen.

Zo'n blad weegt nl. erg veel en als je dan zo n dik blad wilt vervoeren, dan kost dat veel moeite en geld. 
Dus de klant mag het zeggen, wil jij je eiken blad als bouwpakket, of als kant en klaar produkt. Ruige eikenhouten tafelbladen gaan door hun kracht een mensenleven lang mee. Handgeschraapte tafelbladen zijn dus onze specialiteit, daar kun je gewoon van op aan. Ook onze nieuwste trend de Hongaarse Punt tafelbladen slaat goed aan. meer tafelbladen

 

Massief eiken tafelbladen bij alles eiken.

We kunnen ook eiken tafelbladen oud maken.

Eiken tafelbladen zijn op dit moment top of the bill. Zeker de wat ruigere tafelbladen. Ze zijn razend populair en de vraag is vooral naar dikke eiken bladen, wel opgedikt tot 6 cm dik. Eiken tafelbladen zijn natuurlijk onverslijtbaar en gaan een leven lang mee. Je hoeft ze maar zo nu en dan in de olie te zetten en onderhoud hebben ze verder weinig nodig.
Zo'n prachtig tafelblad vind je niet zomaar, je laat ze speciaal maken en zodoende ben je verzekerd van exclusiviteit.

 
Bourgondische eiken tafelbladen, handgemaakt.

Meerder diktes verkrijbaar. Keus genoeg.

Eiken tafelbladen worden meestal verkocht voor klanten die al een tafelonderstel hebben en hier een stevig blad op willen en dat kan natuurlijk. Alleseiken.nl heeft eiken tafelbladen te kust en te keur. Ook diverse diktes, ca: 2.5cm - ca: 4cm - en zelfs 6 cm dikke eiken tafelbladen. Deze eiken tafelbladen kunnen gemaakt worden uit volle planken tot een maximum van 250cm.

De nieuwste trend. Eiken boomstam tafels.

Boomstam tafelbladen ook van massief eiken in diverse maten verkrijgbaar. Vraag ons om info. Ook onderstaande tafelbladen zijn volop leverbaar en worden meestal afgwerkt met een mooie natuurolie. Zachte aardetinten zijn weer helemaal in. Laat ons je prijs uitrekenen.
Eiken tafelbladen. Maar ook massieve eiken tafelbladen. Alleseiken.nl

Solide bladen van werkingsvrij eiken

De tafelbladen worden gemaakt van massief Frans eiken en worden in de meeste gevallen bewerkt met natuurolie. Maar eerst worden ze sterk verouderd, geborsteld en gepolijst, deze zwaar eiken tafelbladen zien er dan ook erg robuust uit maar zijn uiters vriendelijk in 't gebruik. 
Werkingsvrije tafelbladen, ja dat kunnen we garanderen, want ze worden kruislings verlijmd tot wel 3 keer toe, de eiken tafelbladen worden hierdoor wel heel solide en kunnen vervolgens op vele manieren bewerkt worden. De antiekkleuren doen het altijd nog goed, maar ook de grijs- en wittinten doen behoorlijk mee.

Eiken tafelbladen, Massief Frans eiken, of massief Frans eiken tafelbalden.

Vertel ons hoe jouw blad eruit moet zien.

Dus vertel ons hoe je tafelblad eruit moet zien, we maken dan per omgaande een prijsvoorstel. Omdat de eiken tafelbladen in onze eigen werkplaatsen vervaardigd worden, kunnen we hele aantrekkelijke prijzen realsieren. Neem vandaag nog contact met ons op.
Tafelbladen gemaakt van massief eiken vind je in Rucphen en in Drachten.