Eiken tafelblad? Alleseiken.nl maakt ze.

 

Een eiken tafelblad van Alleseiken.nl is puur massief. Wil jij een eikentafelblad kopen? Hier zijn ze dan.

Tafelbladen van massief eiken. Ook maatwerk. 

Eiken tafelblad: Massieve kwaliteit. Zo'n eikenhouten tafelblad wordt gerealiseerd door Alleseiken. Deze handgemaakte bladen kunnen voor een vriendelijk prijs verkocht worden. Vragen? ga dan naar de showroom bij jou in de buurt.klik hier

 

Veel opties in maat en uitvoering.

Onderstaand handgemaakt eiken tafelblad werd gemaakt van Frans eiken. Het oppervlak van dit blad werd licht geborsteld en geschuurd, er onstaat dan een strakke "look" en dit mooi afgewerkte eiken tafelblad kan met diverse olietinten bewerkt worden. Voor dit soort massieve eiken tafelbladen leveren wij diverse soorten metalen onderstellen, maar er kunnen ook strakke eikenhouten poten onder gemonteerd worden. Kijk maar eens in onze showrooms hier is elk eiken blad te bewonderen.

eiken tafelblad. Alleseiken heeft eiken tafelbladen in elke maat. Een eikentafelblad kopen? Dat doe je bij Alleseiken.nl               Een eiken tafelblad kan er mooi uitzien in een lichtkleurige olie. Alleseiken.nl maakt geweldige eiken tafelbladen


Informatie over jouw toekomstig eikenhouten tafelblad ontvangen? Dat kan Bel of mail.

Kijk ook eens naar onze collectie boomstamtafelbladen. Hele zware massieve bladen met de mooiste tekeningen. Variabele diktes en goed nagedroogd. Zo'n eiken boomstam tafelblad is tegenwoordig super populair.Ook de olietinten zijn heel natuurlijk op zo'n mooi massief blad. Met een metalen onderstel gaat zo'n boomstamtafel helemaal met je op de loop. Wij geven vrijblijvend product offertes ed. 

Boomstamtafel Met een eiken tafelblad. Super trendy. Zoek je een aanbieding van een eiken tafelblad? Alleseiken.nl

Alleen massief eikenhout. Da's pas goed genoeg.

Wil je een tafelblad van eiken door alleseiken.nl laten maken? De mogelijkheden zijn legio en oneindig, met onze lange ervaring met eiken produkten kunnen wij van alle soorten eikenhout vrijwel alles maken. Van nostalgisch tot modern en strak, van groot tot mini. We maken jouw eiken tafelblad helemaal zo jij dat voor ogen hebt. Wij maken alleen tafelbladen van eiken, want dat is onze specialiteit. Kom maar eens langs of stuur ons je wensen per email.!In ieder geval zijn onze eiken tafelbladen erg fair geprijsd.

Speciale bewerkingen maken tafelbladen trendy.

Ook kunnen we op maat werken en het eiken van je tafelblad ongelooflijk verouderen, d.m.v. schraap- en borsteltechnieken, het blad kan er dan eeuwenoud uit komen te zien, vooral als het ook nog eens met de juiste olie behandeld wordt. Uiteraard wordt het blad wel geschuurd, het moet natuurlijk wel gebruiksvriendelijk blijven. Afwerken met een natuurolie is eigenlijk wel een must. Want olie is erg geschikt in combinatie met eiken.

Eiken tafelblad handgemaakt met een oude uitstraling. Ook oud gemaakte eiken tafelbladen

Soms oude verweerde bladen. Niet altijd beschikbaar

Bovenstaand een voorbeeld van een sterk verweerd eiken tafelblad gemaakt van oud Frans eiken. Zo nu en dan komt dat voor. Anders maken wij dit blad na, we gaan dan schrapen en borstelen. Er is geen tafelblad gelijk, de structuur, de kleur ed. zijn per blad verschillend, elk eiken blad leeft z'n eigen leven en heeft z'n eigen persoonlijkheid. En dat is maar goed ook. Soms is het wel eens een verrassing, maar het heeft z'n eigen charme.Zeker als het met een natuuroplie bewerkt wordt.

Exclusieve Visgraat en Hongaarse punt tafelbladen.Wel heel speciaal.

Massieve eiken tafelbladen worden geroemd om hun hoge kwaliteit. Je merkt praktisch direct bij de eerste aanraking dat je een super goed kwaliteitsproduct bezit. Met een eiken tafelblad heb je ook een tijdloos natuurprodukt in huis gehaald. Eikenhout blijft populair in de Nederlandse huiskamers.

Altijd een zware massieve uitvoering.Bourgondisch en brut.

De koop van een echt eiken tafelblad kan best wel lastig zijn. In sommige woonwinkels en warenhuizen heb je te maken met laminaat en fineer tafelbladen. Bij Alleseiken dus niet. Hier kun je alleen maar terecht voor massief eiken tafelbladen. Zo is dat. Kijk dus uit met de koop van zo'n exclusief product.Een eiken tafelblad nodig? mail ons met je wensen. Er zijn heel wat modellen en variaties. Informeer ook eens naar ons Hongaarse Punt en Visgraat tafelblad.

Visgraat tafelblad. Eiken tafelblad visgraat. Dessin tafelbladen Massief eiken visgraat tafelblad Alleseiken.nl Eiken blad van brede planken. Exclusief visgraat tafelblad...Erg mooi. Alleseiken.nl. Grijze eiken tafelbladen

Super trendy met stalen onderstel. Industrieel vormgegeven onderstellen.

Een eiken boomstam tafelblad in een visgraat uitvoering is wel heel exclusief. Deze bladen kunnen ook in elke gewenste maat geleverd worden. En de kleuren kunnen in velerlei tinten uitgevoerd worden. De bladen zijn super zwaar en zijn uitermate geschikt voor metalen onderstellen. Ze krijgen dan een geweldig mooie industrieële uitstraling.Ook kan in een van onze werkplaatsen jouw speciale onderstel gemaakt worden.Eiken tafelblad. Eiken tafelblad te koop in Utrecht. Donkerbruin eiken tafelblad

Borstelen, schrapen, schuren. Het kan allemaal.

Wel een heel mooi eikenhouten blad, de planken zijn ca: 24mm dik en de plank is geborsteld en geschuurd. Deze bladen worden geleverd tot een lengte van ca: 250cm en zijn leverbaar in vele tinten. Ook voor dit eiken geldt, dat er geen plank gelijk is. Wil je eens weten wat zo'n speciaal eiken tafelblad je gaat kosten?, mail ons dan met je wensen en wij geven je dan een volledige info. Ja..volledige info over zo'n trendy eikenhouten tafelblad.