Eiken tafelbladen bewerken met olie.

Eiken tafelblad bewerken met olieEen eiken eettafelblad afwerken met olie? Top!


Eiken tafelbladen zijn erg gewild, want ze passen bijna in elk interieur.Vooral als ze op de juiste manier met olie bewerkt zijn. Een eiken tafelblad wint het decoratief altijd van die gladde laminaatachtige produkten. Een eiken tafelblad afgewerkt met olie?, Jazeker dat is super trendy.

 Eiken tafelbladen bewerken met olie dat kan heel goed.
Hele ruige eiken tafelbladen bewerken met olie kan op vele manierem. Bovenstaand Zwaar Bourgondisch blad is afgewerkt met een praktisch transparante olie. Heel mooi hoor. Meer
eiken tafelbladen met olie        kan een eiken tafelblad geolied worden?       eem eiken tafelblad in de olie zetten    Een eiken tafelblad in white wash olie. 

Eiken tafelbladen bewerken met olie is wel het mooiste wat je kunt doen. Olie is een puur natuurprodukt en is tegenwoordig minstens zo sterk als lak. Het grote voordeel is echter, dat olie mat van kleur wordt en zodoende dan ook een geweldige natuurlijke uitstraling krijgt.

Eiken tafelblad bewerken met white wash olieOok tafelbladen met visgraat dessin worden wel met olie bewerkt. Klasiek of modern.


De tafelbladen kunnen met verschillende soorten kleurolie afgewerkt worden. Bv: met een Rubio monocoat, maar dit is vrij dure olie en kost wel € 50.- per halve liter. Ook kun je eiken tafelbladen bewerken net het merk Royl oil, dit is een natuurolie die impregneert en een super natuurlijke uitstraling krijgt. 
Deze olie is zo sterk, dat er ook houten vloeren mee geolied worden. De White Wash kleur is heel populair.