Boeren deuren. Gemaakt van zwaar massief bourgondisch eiken

 

Boeren deuren. Ze zijn heel mooi en voordelig. En handgemaakt   Wel hele mooie deuren bij Alleseiken.nl  De boerendeuren worden gemaakt van massief eiken.  Origineel vormgegeven boeren deuren. Prachtige oliekleuren voor afwerking boeren deuren
 

Boeren deuren authentiek vorm gegeven.

Een eiken deuren trend. Handgemaakt van originele en natuurlijke eiken soorten zoals soms Frans maar meestal Europees eiken. Gemaakt en vormgegeven in de eigen atelier in Rucphen. Boeren deuren die zich thuis voelen in elk interieur en bijdragen aan een optimaal woonklimaat. Bovendien zijn ze eco vriendelijk dus duurzaam. Betaalbare boerderij deuren stijlvol en met de nodige allure. Ook deurposten worden uit hetzelfde eiken gemaakt. Voor uitgebreide info: luckywoodbv@gmail.com

 
Alleseiken.n. boerendeuren voor aantrekkelijke prijzen            De allermooiste boeren deuren. Massief eiken.
 

Eigen fabrikaat uit eigen werkplaatsen. Vakwerk met klasse.

Boeren deuren zijn eyecatchers eerste klas. Ze bezitten een positieve opvalswaarde en kunnen wedijveren met alle zogenaamde houten deuren. Deze loeizware jongens zijn best wel superieur in deurenland. Maar we maken ze zelf, dus puur Hollands handwerk van de eerlijkste materialen. Met zorg en geduld gebouwd door mensen die precies weten hoe je zo'n massieve boeren deur maakt. Vakmanschap is heel belangrijk bij de bouw van massieve boeren deuren. Maar dat zul je ook zien als je eens in de gelegenheid bent de showroom te bezoeken. Ook de werkplaats is toegankelijk. Je ziet dan wat er allemaal mogelijk is. Alles wordt trouwens super vakkundig en bovendien custom made gemaakt.
 

Eikenhouten boeren deuren. Voor faire prijzen              Masseive eiken deuren. Boerendeuren van zwaar massief eiken.     Deuren van eiken. Gemaakt als boerendeur. 
 

Boeren schuifdeuren. Echte deuren met uitstraling.

Boeren deuren kunnen ook super goed ingezet worden als schuifdeur. Ze lenen goed voor deze speciale toepassing. De populairste uitvoering is een set van twee. Ze openen en schuiven dan naar beide kanten en hebben zo ook de meest decoratieve waarde.  Een brede boeren deur uit een stuk is natuurlijk ook niet gek, maar de ruimte moet dan eigenlijk aan de grote kant zijn. Ook aan het schuifvermogen moet gedacht worden. Een dubbele schuifdeur weegt nu eenmaal meer. Boeren schuifdeuren zijn populair. Vraag een prijs offerte aan. Je zult zien dat het mee valt. Of bel anders eens met vragen.

 

Oude boeren deuren.  Alleseiken     
 

De prijs is gemakkelijk. Ze komen toch uit eigen werkplaats!

Boeren deuren zijn niet duur, ondanks het pure handwerk kunnen ze voor een faire prijs verkocht worden. Natuurlijk is een zelf maak pakket goedkoper, maar zo'n gemiddelde massieve boeren deur voor pakweg 650 euro is interessant. Maak je hem dan zelf, ja dan scheelt het weer een leuk bedrag. Een boeren deur kopen doe dan ook bij Alleseiken.nl met een showroom in Rucphen. Kom eens langs. We kunnen je dan gelijk een interessante prijs offreren. Neem ook je eigen idee mee, want we kunnen veel persoonlijke ideeën in een deur verwerken.

Heb jij ook een eiken vloer? dan kan onze partner de Vloerderij zeker iets voor je betekenen, want onder zo'n nieuw geoliede deur past ook een fris geschuurde eiken vloer. De Vloerderij werkt door heel Nederland o.a met een vestiging in Apeldoorn.
Zo'n prachtige eiken deur staat super op een massief eiken vloer.kijk maar eens bij parket kopen Zwolle.