Oud eiken tafelbladen 100% handwerk

Eiken tafelbladen alleseiken.nl heeft ze.

Eiken tafelbladen.

Hele bijzondere trendy tafelbladen. 

Eiken tafelbladen, gewoon gedegen handwerk dus.      
De Frans eiken planken voor deze massieve eiken tafelbladen worden eerst op dikte en breedte geselecteerd, vervolgens worden ze geschuurd en indien nodig voorbehandeld. We maken elk eiken tafelblad uniek, niet één is hetzelfde.
En de maat?...Dat kan al standaard tot 250cm lang. 23 mm dik vanaf € 225.-


Ook in rond verkrijgbaar.Inmiddels zijn de eikenhouten prijzen dagprijzen geworden. Wij maken uiteraard offertes.

Deze oud gemaakte eiken tafelbladen worden niet alleen voor tafels gebruikt, maar ook voor bladen in badkamers of in een doucheruimte, ook worden ze ingezet voor aanrechtbladen en zelfs vensterbanken, ook worden er kapstokken van gemaakt. Bekijk het gewoon creatief, je kunt gewoonweg met deze eiken bladen geweldig mooie dingen realiseren
. En praktisch elke maat is mogelijk.

per m2  4 cm dik
295,-
Oud eiken tafelbladen, alleseiken.nl heeft ze te kust en te keurDeze speciale eiken tafelbladen worden rondom geschaafd en vervolgens getrommeld, verouderd en geborsteld, er onstaat dan een blad met een wel heel bijzondere uitstraling. Het eikenhout van deze tafelbladen is in onze schaverij teruggedroogd naar 10 - 11%, dus volldige huiskamer vriendelijk. De meeste planken voor deze eiken tafelbladen zijn gemaakt van eiken uit Frankrijk.Ze kunnen praktisch op alle tafelonderstellen gemonteerd worden, mede omdat de onderzijde zuiver glad is. De planken onderling zijn gedeuveld alsmede verlijmd. Want ja, zo doe je dat met deze eiken tafelbladen. Ze wegen trouwens ook het nodige. Reken maar op 40 kg per m2. En dat is best wel een heel gewicht. Kom ze maar bekijken.
Oud eiken tafelbladen, die maakt alleseiken.nl voor jou

Deze 4 cm dikke eiken tafelbladen kunnen ook glad geschaafd geleverd worden, het is maar net wat je wilt. Je kunt in onze Vloerderij showrooms bepalen wat jij mooi vind, want er zijn verschillende uitvoeringen. Van glad tot super ruig. De afwerking kan ook straak zijn met rechte kanten, maar ook traditioneel afgerond. Wat jij maar mooi vind.


Tafelbladen met smoelwerk, daar gaat het om.

 
 
Kijk maar eens naar dit ( oud eiken ) blad, super handmatig verouderd (veel handwerk)en in een matte natuurolie gezet, zo'n blad heeft een geweldig charisma en doet het goed in wat voor interieur dan ook. We maken ze helemaal met de hand, er komt bijna geen machine aan te pas. De kleuren kunnen weleens afwijken. Vooral met oud hout wat we zo nu en dan ook verwerken zijn de uiteindelijke kleuren onvoorspelbaar, maar dat is ook wel weer de charme.

Alle modellen eiken tafelbladen zijn te bezichtigen in de werkplaats van Alleseiken in Rucphen 0521-515432

 

* Op deze eiken tafelbladen zijn onze voorwaarden van toepassing.