Houten tafels prijzen. Basis tafelprijzen.


            Houten tafels prijzen. Prijzen van houten tafels.

 

De houten tafel prijzen zijn super fair.

 

De houten tafels worden in eigen werkplaats volledig met de hand gemaakt. Daarom kunnen we alle ontwerpen voor een super aantrekkelijke prijs aanbieden. De massief eiken tafels worden vaak custom made geleverd. Het is daarom ook moeilijk om een exacte prijs te geven. Maar er zijn al super tafels die vanaf €795.- gebouwd worden. Wil je wat meer weten? neem dan gerust eens contact op. Of bezoek onze showrroms in Renswoude, Westbroek of Rucphen.

Ook toe aan iets nieuws in je kamer?

Net een nieuwe woning? Of wil je gewoon eens iets anders? Een eikenhouten tafel als eyecatcher in je eetkamer dat zou niet gek zijn! Je zoekt een tafel binnen je budget? Dat kan, want de houten tafel prijzen zijn aantrekkelijk. Ook de industrieel vormgegeven tafels zijn fair geprijsd? 

Houten tafel prijzen. Ook prijzen van eiken tafelbladen

Houten tafels prijzen op aanvraag.

De prijzen kunnen variëren. De dikte van het blad is bepalend. De standaard dikte is 25-27mm, gevolgd door minimaal 40mm. Wel zijn alle diktes plusminus, er kunnen enkele milimeters verschil ontstaan.

De houten tafels prijzen zijn sterk afhankelijk van vooral speciale modellen, maar we offreren deze eerst, zodat je van te voren precies weet wat zo’n houten tafel gaat kosten.

Houten tafels prijzen. Eikenhouten boomstamtafels   Eikenhouten tafels. Prijzen en aanbiedingen

Tafel prijzen lager dan verwacht. 

De prijzen van eiken houten tafels zijn over het algemeen vrij hoog, dit komt omdat er ten eerste massief eikenhout gebruikt wordt en ten tweede is het voor het grootste gedeelte handwerk en als dat dan deze tafels ook nog eens in Nederland gebouwd worden dan weet je het wel. Dat is gewoon duur. Maar eenheidsworsten uit Indonesie en China is ook wat. Je krijgt dan zelfs inferieure houtsoorten.

houten tafel prijzen. Wat kost een eiken tafel? Eikenhouten tafel prijzen.

Maatwerk & innovatie. Jouw idee is welkom. 

Steeds worden er nieuwe modellen ontwikkeld. Den eens aan de mogelijkheden in robuuste industriële tafels. We zijn altijd weer op de hoogte van de allerlaatste tafeltrends, maar voor ons mogen de basic tafels best blijven. De houten tafel prijzen zullen hopen we niet echt stijgen. Eikenhout wordt toch steeds duurder. Heb jezelf nog een interessant idee voor je eiken tafel? laat het ons dan weten. we kunen dan bijna zeker zeggen dat we ook zo'n exemplaar voor een vakkundig interessante prijs kunnen maken.