Eiken houten bedden. Grote keuze ook industrieel.


Houten bedden. Ja hoor te kust en te keur. Ook industriële houten bedden

Houten bedden gemaakt van Frans- en Europees eiken Super Trendy.

Houten bedden: Gedegen handwerk, maar toch vriendelijk geprijsd. En tegelijkertijd passen ze in deze tijd. Geven rust en in elke slaapkamer. Veel mogelijk in maat en uitvoering.
Ga naar de houten houten bedden impressies & 
 prijssuggesties bedoeld om je ideeën aan te dragen, je kunt dan zien wat zo al mogelijk is. Deze mooie houten bedden worden ook in een doe het zelf pakket geleverd. Allemaal gemaakt van massief Frans eiken. 

 

Eikenhouten bedden zijn super trendy en worden in diverse olietinten geleverd, ze zijn onverwoestbaar en ook nog eens tijdloos. Geweldige bedden met allure.`Houten bedden Breda met een showroom en werkplaats in Rucphen. Maar ook houten bedden Utrecht.

Houten bed op maat gemaakt. Alleseiken.            Voordelige houten bedden handgemaakt van massief eiken. Alleseiken.nl

Mail ons je eigen ontwerp of speciale maat.

Als je met het idee rondloopt om zelf een houten bed te maken en dan ook nog eens van massief eiken, mail ons dan, we maken je dan een op maat geschaafde offerte. Het enige wat we moeten weten is de lengte van de eiken planken en de lengte van de balkjes. Voor elk eiken bed doe het zelf pakket hebben de planken een vaste breedte van 23 cm. Maar dit is geen belemmering voor de maatvoering, we zagen dagelijks eiken planken op maat.

Houten bedden. Goedkope houten bedden     Massieve houten bedden. Je koopt ze bij Alleseiken     Houten bedden winkel. Goedkope houten bedden Alleseiken.
Houten bedden zijn populair, overweeg dan ook eens zo’n massief eiken bed voor een doe het zelf prijs. Je kunt als je een beetje handig bent zo'n bed best in elkaar zetten, maar je kunt ook zo'n bed kant & klaar krijgen, maar dan worden ze gemaakt in eigen werkplaats

Houten bedden bekijken, Nog meer modellen zien? Kom langs

                  Renswoude     klik hier                                 Rucphen   klik hier

De houten bedden gaan samen met modern & klassiek

We hebben voor deze eikenhouten bedden niet echt een vast assortiment, ze kunnen naar jouw wens gemaakt worden. In een modernere uitvoering, of juist klassiek. Heb je dus een idee, vertel het ons. Elk houten bed is een pronkstuk op zich en wordt volledig met de hand gemaakt. Of juist geleverd in een doe het zelf pakket. Elk onze houten bed is uniek en gebouwd van massief Frans eiken. Dus voor een massief houten bed schakel je gewoon alleseiken.nl in. Wij borstelen alle eiken segmenten handmatig zodat het hout een prachtige uitstraling en patina krijgt. Na het borstelproces worden de bedden uiteraard geschuurd en gepolijst.
 

 

Interesse?, bel ons voor info.   
contact met alleseiken.nl
 
 


Houten bedden, die koop je bij Alleseiken.nl         Belangstelling voor houten bedden? Kom naar de bedden showroom van alleseiken.nl         Je gaat eiken bedden bekijken? Waar? bij Alleseiken.     

Alleseiken.nl 
is al jaren specialist in eiken produkten, houten bedden passen dan ook naadloos in het programma.

Eikenrijk.nl is specialist in traprenovatie. Dus niet alleen houten bedden, eiken tafels, maar ook eiken trappen. Wat eiken betreft zijn we van alle markten thuis en de eiken producten worden op 2 locaties gemaakt. Al jarenlang in Borgercompagnie (GR). Houten bedden doen het goed vandaag de dag, ze zijn trendy en bij de tijd. Houten bedden Groningen en Zwolle, die worden gemaakt in Borgercompagnie.
Overal verkrijgbaar bij jou in de buurt.In de volgende regio's Houten bedden Ede. Houten bedden in Veenendaal. Houten bedden Amersfoort. Houten bedden Utrecht. Houten bedden in Arnhem.

Geschaafd, verouderd en gerookte eikenhouten bedden.

Een gerookt eikenhouten bed wordt donkerder door een behandeling met industrie ammoniak. Een eiken bed krijgt soor deze behandeling extra allure.Het procedé is puur natuur en voltrekt zich puur natuurlijk. De uiteindelijk bruine tint is niet exact voorspelbaar.

Door het eiken een reactie aan te laten gaan met het aanwezige looizuur in het eikenhout. Zo'n bed krijgt dan een heel bijzondere uitstraling.  
De sterkte van de verkleuring is afhankelijk van de hoeveelheid looizuur dat zich in het hout verborgen houdt. Eikenhout is een puur natuurproduct en elke plank heeft een ander looizuurgehalte. Dat betekent dat elke plank anders reageert op het ammoniak tijdens het roken, waardoor er kleurnuances optreden. Deze nuance is een creatieve eigenschap die dan weer bij een eikenhouten bed tot uitdrukking komen.
 Houten bedden krijgen met het rookproces een geweldige personality.
 

 

* Op deze eiken bedden zijn onze voorwaarden van toepassing.