Eikenhouten bed. Massieve balken

 

Eikenhouten bed. Massief eiken

Zo'n eiken bed is stoer en onverwoestbaar.

 

Dit eikenhouten bed is gemaakt van zwaar massief eiken en is in diverse uitvoeringen leverbaar. De balken van deze robuuste verschijning zijn wel 15 cm dik. Stoer eiken met een vleugje metaal. Ook dit eikenhouten bed kan custom-made geleverd worden en bijna elke maat is denkbaar.
Ook in de hoogte zijn er mogelijkheden. Dit is puur maatwerk wat is onze landelijke werkplaatsen gerealiseerd wordt. Mocht deze robuust eiken stijl je aanspreken?, neem dan eens 
contact op en je zult zien dat de prijs alleszins aantrekkelijk is.

De kleuren zijn perfect te kiezen.

 

Dit prachtige eikenhouten bed kan uiteraard in vele olietinten geleverd worden. Olie is wel het mooist want een natuurolie kleurt heel origineel aan en geeft een eiken bed een geweldige en rustige uitstraling mee. Vraag om kleuradvies. Terug naar beddenpagina

Eikenhouten bed kleuren.     Eiken bed kleuren met olie.      Eiken bed lakken     Eiken bed bewerken met olie     Eikenhouten bed in natuurlijke kleur   Olie kleuren op eiken bed.

Ook modernere uitvoeringen zijn mogelijk.

Eikenhouten bedden worden vaak in robuuste vorm geleverd, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ze kunnen ook heel mooi gladgeschaafd worden. Ze krijgen dan opeens een veel modernere uitstraling en als je de kleur hier dan ook op aanpast, dan krijg je weer iets heel bijzonders.

Ook andere modellen en uitvoeringen zijn maakbaar.

 

Industriële uitvoeringen zijn ook mogelijk. Er worden dan bij dit eikenhouten bed meer metalen onderdelen gebruikt. Zie je ergens zo'n industrie idee en je zit dit wel zitten Mail ons dan een foto en wij gaan dan dit model brainstormen en een aantrekkelijk offerte is dan zeker de volgende stap.

De prijs van elk eikenhouten bed is scherp gecalculeerd.

 

Omdat deze geweldige bedden in eigen atelier en werkplaats gemaakt worden, kunnen de prijzen aantrekkelijk gehouden worden. Ook wordt het eiken bij de producent ingekocht. Zodoende kan Eikenrijk.nl een topproduct voor een faire prijs leveren.