Eiken tafel maken. Dynamisch geprijsd

Eiken tafel maken Drachten        Je eigen tafel maken met Dynamisch geprijsd eiken     eiken tafel maken. Eiken direct

 

Zelf een tafel maken. Samen met EikenDirect

Je bent handig en je maakt liever je eigen tafel? Eiken Direct in Drachten levert alle eiken ingrediënten voor de Doe het Zelver. Eigenhandig een tafel maken was nog nooit zo aantrekkelijk. De dynamische prijs van ons eiken is onweerstaanbaar.

Koop voor een stocklotprijs de planken en de poten.

Zo’n massief eiken tafel maak je toch gewoon zelf. Jazeker het is mogelijk om deze tafel helemaal zelf te bouwen van laag geprijsd stocklot eiken(restvoorraad). Heb jij 2 rechter handen om een eiken tafel te maken?, dan levert EikenDirect kwaliteits eiken. Dus de planken, de poten, maar ook afwerkingsprodukten.

Wat kost een eiken tafel maken? ’t Valt reuze mee.

Dat kon je nog weleens heel erg mee kunnen vallen. EikenDirect.levert de planken en de balken erg scherp. Overtuig je gewoon van het super interessante voordeel, wat zo maar tot 50% op kan lopen. Overtuig je bij ons in Drachten.

Zelf een tafel maken. Geen enkele prijsbelemmering meer.

Dat kan nu bijna iedereen voor een ongekende dynamische prijs, Massief Europees of zelfs Frans eiken, daar komen die stoere eiken planken voor jouw tafel vandaan. Perfect gedroogd eiken. Dus huiskamer vriendelijk. Een eiken tafel maken was nog nooit zo leuk.

De afwerking van je eiken tafel. Olie Lak? 

Bepaal ook zelf je eigen oliekleur, dit is de finishing touch en is dus best wel belangrijk zelf een tafel maken-bouwen dat gaat goed, maar net nog even de juiste kleur erop, ja dat is toch best wel belangrijk. Natuurlijk levert EikenDirect ook de onderhoudsprodukten

Niet alleen tafelplanken en tafelpoten.

Voor het zelf maken van een eiken tafel, zijn er bij EikenDirect dus plenty mogelijkheden. Tafelpoten in alle soorten en ook de planken in diverse breedtes en diktes. Zelfs leveren wij uit stocklots afkomstige planken voor Eiken gevelbekleding en eiken wandbekleding.

 

‘t scheelt té veel. Dus.. kom langs in Drachten.
Onze magazijnen liggen vol met eiken en nog eens eiken..Je kijkt écht je ogen uit. Zelf een eiken tafel maken was nog nooit zo interessant.
Een eiken tafel maken? Jekunt het samen met EikenDirect.

 

 

 

Eiken tafel maken ( Voor Noord Nederland)