Eiken houten bedden, super brutale jongens


Eikenhouten bedden. Ook voor een eikenhouten bedombouw

Bezoek ook onze aantrekkelijke geprijsde eiken bedden Showroom

Eiken houten bedden werkplaats in Rucphen (NB)Stoere eiken bedden. Eigenzinnige stoere Eiken houten bedden voor aantrekkelijke zelfbouw prijzen. Maar ook kant & klaar is mogelijk. De bedden zijn fair geprijsd en het zijn al met al best uitzonderlijke modellen. Klik ook op onderstaande afbeeldingen voor nog meer prijzen.Nog vragen over andere eiken bed modellen?, mail ons je wensen.

 

eikenhouten bedden, maak ze zelf, of laat ze maken. Alleseiken.nl

massief eiken bedden, je kunt ze zelf maken. Maar wij doen het ook voor jeEikenhouten bedden. Wat zijn ze mooi.
Eiken houten bedden komen in verschillende uitvoeringen, maar jij kunt je eigen draai er aan geven. Jij bepaalt de hoogte van de poten en uiteraard ook de hoogte van het tussenschot. De eiken houten bedden worden in doe het zelf pakketten geleverd. Je zet ze zelf gemakkelijk in elkaar. Zelfs als je niet de allerhandigste bent lukt het wel.
Hier vind je een omschrijving 
H
oe jij je houten bed zelf bouwt. mail ons als je nog vragen hebt.
Eiken bedden, super decoratief. Industriele bedden ook te koop bij Alleseiken.nl

 

Zelf een eiken bed bouwen of kant & klaar kan ook. Ook maakt alleseiken industriele bedden.Eikenhouten bedden. Maar ook industriele bedden.
Eiken houten bedden zijn mateloos populair en dit niet alleen omdat eiken een natuurprodukt is, maar ook omdat zo'n houten bed zo mooi met natuurolie bewerkt kan worden. Deze twee natuurlijk materialen gecombineerd geeft een prachtig resultaat. De kleurolie geeft een rijke patina aan een houten bed. Nog veel meer bedden

 

Een eikenhouten bed is super trendy. Alles eiken maakt ze.
Eiken hoogslaper, eiken bedden zijn gewild. Alleseiken maakt ze.Tweepersoons eiken bed. Maar ook eenpersoons industrieel eiken bedden.

Eiken houten bedden kun je nu min of meer zelf ontwerpen, pak nu eens een standaard bed wat je in principe wel mooi vind, maar 't moet hoger of wat smaller of een dunnere poot. Je zegt het maar, het kan allemaal...Stuur anders eens een emailtje met je eigen idee.Want een bed van eikenhout is ontzettend leuk om te maken. Ga dus voor je eigen model/ontwerp eikenhouten bed.
 

De afwerking van eiken bedden bij voorkeur met olie

Bedden gemaakt van Bourgondisch massief eikenhout kunnen ongelooflijk mooi met olie bewerkt worden, natuurolie in diverse tinten is het mooist. Er zijn diverse pigmenten beschikbaar en met het gebruik van de juiste olie gaan houten bedden stralen. Eiken houten bedden? Super zwaar en duurzaam. Eiken is een geweldig geschikt materiaal om kwaliteitsbedden van te maken.
Het eikenhout dat we gebruiken is teruggedroogd tot 10 a 11%, dus slaapkamervriendelijk. De werking is nihil en je kunt het op geen enkele manier vergelijken met steigerhout. Ook komt een eikenhouten bed mooier uit de verf bewerkt met natuurolie.
Eikenhout houdt zich ongelooflijk goed, het gaat een 
 "Lifetime" mee. En wij spreken uit ervaring want wij maken die houten bedden al een mooi poosje.
 

Eikenhouten bedden. Niet zijn te vergelijken met steigerhout.

Vergelijk ze asjeblieft niet met steigerhout waar je de schroeven enzo ziet zitten. Ondanks dat ze een woest uiterlijk hebben zie je geen schroef en ga je verhuizen?, dan neem je ze gewoon in 4 delen mee. Eiken houten bedden? Ze zijn duurzaam en ecologisch.
Eiken houten bedden, die doen het vandaag de dag erg goed. Steigerhout ziet er leuk uit maar is het ook geschikt voor een lange toekomst? Massief houten bedden zijn door hun Bourgondische uiterlijk super trendy en eikenhout laat zich super mooi kleuren. Ja hoor de allermooiste tinten in natuurolie. Denk eens aan castle grey, off white of een diep donker bruine antieke kleur. Wil jij je eikenhouten bed een eigen smoelwerk geven?, ja dat kan.
Eikenhout is een prima produkt om bedden van te maken. Het past geheel in deze tijd en zo'n massief eiken bed zorgt voor een oase van rust in je slaapkamer. 
Eiken houten bedden? die koop je bij Alleseiken.nl