• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

eiken bedden

Eiken bedden, zelf bouwen, hoe werkt dat eigenlijk? Klik maar op de banner    
 
 

Maar GertJan Beekhuis kan ze ook voor je monteren de meerprijs is dan 175.- per bed.
 
Op deze pagina zie je diverse modellen eiken bedden, die allemaal op div. breedtes, lengtes en hoogtes geleverd kunnen worden. Is er een model bij wat je aanstaat en je wilt het net even anders? copieer en plak het dan, zet de gewenste maten of aanvullingen erbij en stuur het ons, wij maken dan een passende offerte. Een ding weet je nu al zeker, dat jouw eiken bed uniek wordt.


Eiken houten bed in z'n oervorm.

Lekker simpel en strak en ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten. Mail ons de gewenste maten van alle segmenten, zoals de lengte van de balkjes en de lengte van de massieve eiken planken. Worden altijd geleverd in een overmaat. 

Alle planken hebben vallende breedtes max. ca 22 à 23cm breed. De eiken balken zijn ca: 12cmx12cm.....en elke gewenste lengte kunnen we leveren. Wil je dit bed zelf gaan bouwen  en veel besparen?

Standaardmaat van dit eiken bed.
Hoogte  hoofdeinde incl. poot totaal ca:  80cm. 
Hoogte voeteneinde incl. poot totaal ca: 60cm.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 475.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 525.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 575.-


Wel een heel super stoer eiken bed.

Wij schaven en zagen de diverse Frans eiken planken voor alle zekerheid op een kleine overmaat. De plankmaten zijn wel altijd +/- Is het een eenpersoons bed, of een tweepersoons?, Wij maken er samen met jou wat moois van. 

Het hergebruikte Frans eiken wordt door ons geschraapt, geborsteld en geschuurd. Ook de eiken balkjes van 12cx12cm krijgen deze behandeling. De eiken planken hebben diverse breedtes tot max. 23cm. 

Standaardmaat van dit eiken bed.
Hoogte hoofdeinde incl. poot totaal ca: 130cm. 
Hoogte voeteneinde incl. poot totaal ca: 80cm

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 595.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 685.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 825.-

 

Eiken houten bed,iets klassieker.

Wel heel mooi hoor, klassiek en nog ruig ook, natuurlijk wel goed geschuurd. Ook weer met massieve eiken balkjes van ca: 12x12cm

De handige doe het zelver bouwt met zo'n eiken houten bed pakket, een juweeltje van een bed. De planken zijn standaard 22 a 23 cm breed en 2.7cm dik. Mail ons met je speciale wensen.

Zelfbouw prijzen

* tot 0.90cm breed  € 575.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 675.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 725

Eiken bed model rustig en rustiek. Alleseiken.nl

Weer zo'n basic eiken houten bed

Een rustig ontwerp en vrij gemakkelijk om te monteren, dit soort eiken houten bedden worden vaak verkocht en ze kosten natuurlijk niet te veel. En dan te bedenken, dat je wel wat krijgt voor je geld.... Massief Frans eiken.

't Is best wel gaaf om op deze manier zelf je eiken houten bed te maken. De kleur?., Oh ja, we leveren ook allerlei olietinten.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 475.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 525.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 575.-

 

Eiken bed., wat een maf modelletje

Maar zeker apart, dit soort eiken houten bedden zie je niet vaak. Weer gemaakt van massief Frans eiken planken. En je zet ze gewoon zelf in elkaar. Ja, in een paar avonden kun je er al wel mee klaar zijn.

Al een idee?, zo ja mail het ons en we maken een aantrekkelijke prijs. Deze handgemaakte eiken houten bedden zijn onverslijtbaar.
Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 665.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 695.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 750.-


Bijna een dubbelslaper zou je zeggen

Zo'n massief eiken houten bed moet je toch wel een veilig gevoel geven. weegt ook heel wat. Ja het gewicht van zo'n eikenhouten bed kan meer dan 150 kg bedragen.

Nog meer eiken bedden bekijken?., ga dan naar de eiken bedden impressies, hier staan nog meer voorbeelden van deze massief eiken bedden. 
Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 875.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 950.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 1050.-

 

 Maar GertJan Beekhuis kan ze ook voor je monteren de meerprijs is dan  175.- per bed.
Zelf een bed bouwen, dat kan van massief eiken bij  www.alleseiken.nl

EEiken bed gladder geschuurd,kan ook.

Gewoon een houten bed bouwen van massief eiken, dat kun je! Wij maken de basis van dit super zware bed van Bourgondische planken van wel 23mm dik. Uiteraard zijn er verschillende maten mogelijk en we kunnen ook rekening houden met de eigen ideeen.

Voor nachtkastjes kunnen we ook planken leveren.
Alle eiken planken hebben een kleine overmaat. De poten van dit bed zijn ook gemaakt van planken, maar we kunnen in plaats hiervan ook een balken poot monteren, we staan altijd open voor suggesties. De eiken bedden kunnen in allerlei vormen gemaakt worden.
Mail gewoon met alleseiken.nl voor de mogelijkheden.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 665.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 695.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 750.-
Zelf een bed van eiken maken, dat kan bij  www.alleseiken.nl informeer maar!

Lekker pontificaal dit eiken bed.

Je eigen bed bouwen van Bourgondisch massief eiken,wij maken de basis van dit best zware bed en met een beetje handigheid zet je dit bed zelf in elkaar.

Er zijn verschillende maten mogelijk en we kunnen waarschijnlijk ook wel je eigen ideeën verwezenlijken.
Voor nachtkastjes kunnen we ook eiken planken leveren.
Alle eiken planken hebben een kleine overmaat. De poten zijn ook zwaar massief en kunnen geleverd worden in de maten 10x10cm 12x12cm en 15x15 cm. Deze Bourgondische bedden bestaan uit 100% Frans eiken en worden gemaakt in een eeuwenoude op de Drents Groningse grens.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 525.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 595.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 655.-
 
Maak zelf je eiken bed, dat kan bij  www.alleseiken.nl informeer gewoon!

Met recht een gewichtig eiken bed.

Je eigen bed maken van massief eiken, alleseiken.nl maakt de basis van dit loei zware bed en met een beetje handigheid zet je dit bed zelf in elkaar. ’t Weegt best veel, verkijk je er niet op. In dit bed zitten in het voeteneinde alleen al 4 massieve eiken planken.

Ook in dit model zijn verschillende maten leverbaar en heb je eigen ideeën, zeg het ons. Voor eventueel nachtkastjes kunnen we ook eiken planken leveren. Alle eiken planken hebben wel een kleine overmaat er moet nog wat af, maar we doen dit voor de zekerheid. De poten zijn ook zwaar massief en kunnen geleverd worden in de maten 10x10cm 12x12cm en 15x15 cm. De poten in dit eiken bed zijn 12x12cm

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 765.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 925.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 975.-

 
Zelf dat mooie eiken bed maken, dat kan gewoon bij  www.alleseiken.nl vraag maar eens info!

Massief, zo'n eiken bed weegt wat.

De allermooiste originele eiken bedden, gemaakt van massief Frans eiken, En…nergens anders te koop. Al deze eiken bedden in DHZ pakketten en dit scheelt je meer dan de helft.

Bouw ze zelf, je hoeft echt geen timmerman te zijn, je krijgt van ons foto’s hoe het moet. Alle eiken planken zijn wat langer zodat je ze zelf exact op maat kunt maken. Beter iets te lang dan te kort.

De poten zijn verkrijgbaar in 10x10cm, 12x12cm en 15x15cm. Twijfel niet langer en maak zelf dat eiken bed. Dit bed heeft horizontale balken liggers.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 875.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 975.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 1175.-
Zelf geen tijd? laat GertJan Beekhuis je eiken in elkaar zetten. Een meerprijs van € 175.-
 
Houten bedden voor DHZ prijzen

Creatief, massief een geweldig bed 

Met recht een sterk & solide eiken bed. Deze bedden zijn onverwoestbaar en gaan een levenlang mee. Deze massieve eiken bedden kunnen met allerlei kleuren olie bewerkt worden, alles is hiermee 100% natuur. Zo'n eiken bed in elkaar zetten kost soms wel wat zweetdruppeltjes, want het totaalgewicht kan soms wel 150 kg zijn. Super zwaar dus.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 775.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 895.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 1195.-

 
Eikenhouten bedden, die maak je gewoon zelf

Gewoon een leuk fleurig eiken bedje

Als je belangstelling hebt voor dit eiken bed, maar je wilt nog iets toevoegen of veranderen, copieer het dan en stuur het ons met je op- of aanmerkingen. Zoals bv. maat, hoogte, kleurtjes enz. Wij gaan dit dan bekijken en doen je een prijsvoorstelling. Dit soort eiken bedden zijn vrij exclusief, want wij zijn in Nederland nog de enige die ze maken.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 475.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 525.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 575.-
 

Neem hier ook nog eens een kijkje
misschien staat er nog een modelletje bij.

Eiken bedden zijn niet meer weg te denken, vooral de super Bourgondische eiken bedden zijn met een opmars bezig. Ze zijn erg trendy en passen in bijna elke slaapkamer.
Naast de grote liefde van de consument voor houten vloeren, blijkt nu ook dat eiken bedden erg gewild zijn. Maar niet van die glad gepolijste bedden, maar juist mega verouderd en liefst zo dik mogelijk, het is daarom ook niet voor niets dat wij de bedden eerst flink kastijden alvoren ze te schuren, want ja, ze moeten wel vriendelijk aanvoelen, maar dat brutale smoelwerk houden ze in ieder geval. Maar je kunt er zo wie zo van uit gaan, dat jouw bed uniek wordt en als je wilt helemaal naar je eigen idee. Kortom zie je zo'n prachtig eiken bed wel zitten, mail dan je ideëen of wensen en we komen hier dan op terug.

 

Eikenhouten bed, model eigenzinnig

Zeker eigenzinnig en exclusief

Echt een eigenzinnig eiken bed. Dit soort eiken bedden zijn niet kapot te krijgen, onverwoestbaar gaan ze jarenlang mee. Ook dit massieve eiken bed kan met diverse oliekleuren afgewerkt worden, alles is blijft net als bij al die andere eiken bedden 100% natuur. Zo'n eiken bed monteren kost soms wel een zweetdruppeltje hier en daar, want het totaalgewicht van deze jonge kan soms wel 150 kg zijn. Super heavy dus.
Prijs op aanvraag.

Eikenhouten bed, model stijlvol

Streng ogend, een prachtige bed

Als je op dit Stijlvol en strenge eiken bed valt en je hebt nog wat veranderingen in je hoofd, aarzel dan niet om ons dat te vertellen. We kunnen heel veel aanpassingen doen. Zonder de brutale uitstraling van dit geweldige bed geweld aan te doen. Vertel het ons en we assen het gewoon aan. We maken alle eiken bedden zelf, ze zijn dus van echt Nederlands fabricaat, zeker wanneer jij ze zelf monteert.
Prijs op aanvraag.

Bekijk hier ook eens onze super massieve balkenbed.

* Op deze eiken bedden zijn onze voorwaarden van toepassing.