• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

Eiken deuren handgemaakt


Oud eiken | boerendeuren inspiratie | Eiken staldeuren | TrendyEiken deuren. Ja, ook oud eiken deuren. Maar ook eiken boerendeuren
Massief eiken deuren. Onze specialiteit. Netjes?, Bourgondisch?, Glad?, Ruig?, Licht?, Donker?

Oud eiken deuren in praktisch elke maat

Deze oud eiken deuren maken we van ruw gezaagde of van verouderde Frans eiken planken. Handgemaakte eiken deuren in elke gewenste maat. Bijna 5 cm dik.
Op zoek naar een eiken binnendeur? Informeer naar alle mogelijkheden. We berekenen deze eiken deuren per m2. En dat is gemakkelijk te berekenen. 

 

 


 

per m2

 

360,-

 

Eiken schuifdeuren maken we ook. Boerendeuren als schuifdeur.
 
Eiken deuren gemaakt van originele planken met een dikte van 23 mm en nog eens 23 mm voor het schoringswerk rondom, dus bijna 5 cm dik in totaal. Alle deuren zijn verlijmd en geschroefd. Deze massieve deuren zijn ook in een Doe Het Zelf Pakketten versie leverbaar. Wij maken dan de ruw gezaagde eiken planken precies op maat en ze worden eenmaal geschuurd. Incl. lijm, schroeven en kosten dan per m2 275.- m2

 

De eiken deuren kunnen op heel veel manier gekaakt worden. de massieve planken kunnen ook horizontaal verwerkt worden. Het beslag van deze deuren leveren wij er niet bij, alleen het eikenhout. Er is nl. zo veel op de markt dat het teveel zou worden. Maar een ding is zeker, je krijgt hoe dan ook een geweldige trendy eiken deur.

Oud eiken deuren. Massieve eiken deuren bij alleseiken.nl                        Massief eiken deur. Boeren deuren van massief eiken.                       Oude boeren deuren. Eiken deuren handgemaakt bij Alleseiken.nl

Er is veel mogelijk met deze deuren, zowel in model als in uitvoering. Ze kunnen glad geschaafd geleverd worden, maar ook ruig geschraapt of geborsteld. De olie waarmee ze doorgaans mee bewerkt worden, is ook bepalend voor de uitstraling van dit soort eiken binnendeuren.

Eiken deuren, massief en handgemaakt, geheel naar jouw wensen.
Zelf een eiken deur maken, ja hoor dat kan.
Eiken deuren op maat, gemaakt van verouderd of oud eiken.
Eiken deuren, boerendeuren en staldeuren, bij alleseiken.nl
Eiken staldeuren, eiken boerendeuren en eiken schuifdeuren, alles is mogelijk.
Handgemaakte oud eiken deur
 

 Zelf een oud eikendeur maken? Dat kan hoor en het scheelt je aanmerkelijk. Vraag het ons.

Bel 0521-515432 voor oud eiken deuren info
model "Stable"
Oud eiken deur met een
schoring rondom en een
schoringsstuk in het midden.
Wij maken ze, die oud eiken staldeuren
Eiken deuren info?, bel 0521-515432            
model "Barn"
Oud eiken deur met twee
extra schoringsstukken
onder en boven                       
 
Puur Nederlands handwerk en dat kom je niet vaak meer tegen. Kom ze bekijken in de regio Groningen. De deuren worden voornamelijk gemaakt van Frans eiken, dit eiken is zeer authentiek en heeft een geweldige uitstraling. Frans eiken is echt bijzonder en wordt getekend door decoratieve nerf en noest. De eiken deur krijgt hierdoor een brutaal smoelwerk en staat geweldig in klassieke- maar ook moderne interieurs en in dit laatste wordt er een geweldig kontrast opgeroepen. De oud eiken deuren worden voornamelijk met olie afgewerkt. 

Eiken deuren maken wij ook vaak naar aanleiding van jouw tekening.

Deze eiken deuren kunnen zoals gezegd ook in een "doe het zelf" pakket geleverd worden, de prijs van een bouwpakket scheelt aanmerkelijk, soms bijna 40%. Voor zo'n eiken deuren bouwpakket zal de prijs zo gemiddeld rond de € 275.- per m2 liggen. Voor het ijzeren beslag ed. voor dit soort eiken deuren moet je zelf zorgen, hiervoor zijn zoveel mogelijkheden, dat wij die onmogelijkaan kunnen bieden. alleseiken.nl rich zich alleen op de handgemaakte deuren. Bouw dus je eigen eikenhouten deur en bespaar heel wat geld.

Eiken deuren, die levert alleseiken.nl 

 Voor ijzeren beslag, kijk op www.loftdeur.nl