• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

Houten tafels bouwpakket. GertJan Beekhuis bouwt ze ook Kant & Klaar

Houten tafels met de hand gemaakt
Houten tafels handgemaakt van ruw gezaagd Frans eiken
Houten tafels 

Houten tafels van massief eikenhout en jouw speciale tafelontwerp maken we in een bouwpakket. 

Dus Houten tafels zijn “custom made”


Ze zijn speciaal, want ze worden gemaakt van doorleefd eikenhout. Geschraapt, geborsteld en geschuurd. 
Kortom: Houten tafels met eigen smoelwerk.


Houten Tafels die koop je voor Amsterdam in Eemnes en in Groningen in Borgercompagnie

In onze showrooms in de regio’s
Amsterdam en Groningen
 

Doorleefde houten tafels met gevoel
 

Houten tafels een eerlijk Nederlands product. Verkocht in Amsterdam en Groningen                  Houten tafels  te koop in Amsterdam. Maar ook eiken tafels in Groningen                  Houten tafels op maat. Houten tafels Amsterdam, maar ook in Groningen                   Houten tafels op maat gemaakt. Ook voor Amsterdam                 Houten tafels van massief eikenhout

Er zijn nogal wat uitvoeringen in eikenhouten tafels, smal, breed, wit, bruin, met frame of zwevend blad, dikke poten, ranke poten, keukentafels, eettafels, sidetables. En heel veel meer.
Kom ze bekijken in Groningen (Borgercompagnie) en Eemnes.

                               
Houten tafels  met een metalen onderstel zijn super cool. Leverbaar in diverse modellen 
                            Houten tafel met metalen onderstel U poot of X poot.
Alle bladen van deze massief houten tafels zijn gemaakt van origineel Frans eikenhout. Leverbaar in 2.5 en 4 cm dik.

Van blad tot en met de poten zijn de houten tafels handvervaardigd van dikke robuuste eiken planken, de grove poten van deze houten tafels zijn zwaar massief en staan als een huis. Een exclusieve handgebouwde eikenhouten tafel waarvan je er niet gauw een tweede van vind. En je bespaart meer dan de helft, omdat je deze tafel zelf monteert. Super houten tafels en erg gewild in Amsterdam.

houten tafels. Houten tafel met metalen onderstel.  Houten tafel. Houten tafels met metalen onderstel te koop.  Houten tafel te koop met metalen onderstel.  Houten tafel met een metalen onderstel. Mooi hoor.
     Model H              Model I +                Model A                  Model X

De hoogte van onderstaande bijzondere houten tafel is zeer comfortabel en dit prachtige exemplaar is dan ook een gewild object voor kenners. Zelf maken kan, maar ook kun je dit juweeltje laten maken door GertJan Beekhuis.

De Frans eiken houten tafels zijn door en door robuust en er is er geen eentje gelijk. Eiken houten eettafels worden aan de onderzijde versterkt met een stevig eiken frame, deze framerand geeft ook de massieve poten hun welverdiende steun. Wat wil je nog meer, bouw hem zelf dus af. Gert Jan Beekhuis kan ze ook voor jou compleet bouwen. Geen enkel punt. Houten tafels Amsterdam?, ze worden gemaakt in Eemnes.Niet alleen tafels van hout, maar ook tafelbladen zijn vandaag de dag erg coole producten. Ze zijn er in vele uitvoeringen, kleuren diktes. etc.Houten tafels en houten tafelbladen


De houten tafels worden in het noorden van Nederland ontwikkeld in het plaatsje Borgercompagnie (Groningen) om precies te zijn en in onze eigen werkplaats krijgen ze hun uiteindelijke exclusieve vorm, hier worden alle houten tafels in kleine series gemaakt en natuurlijk kunnen alle deze tafels naar ieders persoonlijke idee gecreëerd worden. Maar ook in Eemnes kun je ze belijken. dus houten tafels naar je eigen wens. Alle eikenhouten tafels zijn volledige creaties op zich en geen enkele tafel is dan ook gelijk, de massief eiken planken die gebruikt worden zijn onderling ook verschillend, elk met hun eigen patina. Het is dus hierom dat deze volbloed houten tafels zo'n eigenzinnige uitstraling hebben. Het Franse eikenhout is super geschikt voor deze stijl eiken tafels. Deze houten tafels Amsterdam en houten tafels Groningen zijn erg geliefd. De houten tafels voor Amsterdam worden in Eemnes gemaakt.

Een originele Frans eiken Kloostertafel, zo zie je dit soort gewichtige tafels niet vaak meer. Laat hem maken of doe het zelf.
Houten tafels Amsterdam en houten tafels Groningen


Niet alleen in Groningen, maar ook in Eemnes worden door Gert Jan Beekhuis deze houten tafels in licentie gebouwd. Gertjan is volleerd meubelmaker en maakt al de producten handmatig en kan dit ook nog voor een zeer vriendelijke prijs realiseren. Hij werkt ook met massief eiken waar hij niet alleen tafels, maar ook deuren, tafelbladen en eiken bedden van maakt.
Er bestaat al een hele tevreden klantenkring in de stad Amsterdam en ook in het Gooi staan al heel wat eiken creaties. De echte Bourgondische houten tafels zijn erg geliefd in Amsterdam.

 

Houten tafels door en door massief
Houten tafels van 100% Frans eikenhout.

De positionering van de poten kan op 2 manieren.

1) poot op de hoek onder het blad.
2) poot op de hoek in het blad.


Houten tafels geven een warme sfeer. Dit komt door de Bourgondische en robuuste vormen van deze eiken tafels

Aan zo’n houten tafel kun je ontspannen lezen of werken, maar zo’n eikenhouten tafel in je eetkeuken of in de eetkamer is ook niet te versmaden.

 
 

Je vind in ons programma louter en alleen bouwpaketten van massieve houten tafels. Wil je echter een compleet gebouwde tafel, dan kan Gert Jan Beekhuis veel voor je betekenen.
De houten tafels kunnen in allerlei olietinten afgewerkt worden. Daarom vind je altijd wel zo’n schitterende houten tafel die voor de volle 100% in je interieur past. Een houtsoort die de laatste tijd steeds populairder wordt is natuurlijk eiken. Maar onze collectie houten tafels bestaat uit legio modellen, maar alles wel robuust afgewerkt. Om je houten tafel mooi te houden leveren we bij aankoop een natuurzeep om de houten tafel te onderhouden. Of een Rubio monocoat olie, die ook in heel veel kleuren leverbaar is. Het is best belangrijk om een goede oliekleur op een tafel aan te brengen, er zijn legio tinten verkrijgbaar, maar zorg er gewoon voor dat er een mooie matte natuurlolie op jouw houten tafel komt, want deze olie verrijkt een eiken produkt in hoge mate. Er kunnen verschillende merken olie gebruikt worden. Denk hierbij ten eerste aan Rubio Monocoat, maar ook is de natuurolie van Woca geliefd bij kenners.