• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

Houten tafelblad eiken


Houten tafelblad, gemaakt van Bourgondisch eiken. Kan ook nog eens een keer geschraapt, geborsteld en geschuurd worden.
Deze prachtige houten tafelbladen zijn te leveren in de volgende diktes


     22-25 mm dik € 225.- m2
     40 mm dik € 295.- m2

      Prijs incl. btw

     

Kom al die houten tafelbladen bekijken in de showrooms van alleseiken.nl in de provincie Groningen, de regio Zwolle en in Renswoude.
Heb je eigen ideeën?, dan is het natuurlijk mogelijk om een houten tafelblad geheel naar je eigen wensen te maken.
Alle houten tafelbladen worden gemaakt in onze werkplaats in Barneveld. Hier maken we de mooiste tafelbladen. Je kunt zelf aangeven hoe ruig ze moeten worden.
Een houten tafelblad wordt bij ons volledig handmatig vervaardigd en dat zie je ook direct. Ook zijn er veel kleuren beschikbaar., de natuurlijke olietinten komen erg goed tot hun recht op dit eiken. Zo'n houten tafelblad wordt zodoende wel heel cool. Omdat eiken een natuurproduct is, kunnen we de olietinten niet 100% garanderen, er kunnen lichte kleurverschillen ontstaan.

Wil je nog wat diverse soorten eiken bladen bekijken?, klik dan hier  


Houten tafelblad van eiken. Alleseiken maakt ze.
Deze eiken houten tafelblad wordt gewoon nog met de hand in Nederland gemaakt. Het eiken komt meestal uit Frankrijk, maar tegenwoordig steeds meer uit Oost Europa. Eikenhout heeft een rijke schakering en is daardoor erg decoratief. Vooral als zo'n houten tafelblad met olie bewerkt wordt. Alleseiken.nl levert niet alleen in Nederland, maar er gaan ook veel eiken produkten naar Belgie.