Houten tafelblad eiken

 Houten tafels zijn super trendy
Houten tafelblad eiken: Gemaakt van Bourgondisch eiken. Kan ook geschraapt worden, of geborsteld of glad geschuurd. Deze prachtige houten tafelbladen zijn te leveren in diverse diktes. 22-25 mm dik v.a. € 225.- m2 en 40 mm dik vanaf € 295.- m2  Prijs incl. btw

De mooiste olie tinten zijn leverbaar. een houten blad veerijkt met olie krijgt meteen een geweldige uitstraling. Olie is puur natuur en dat past erg goed bij eikenhout. Er zijn diverse tinten verkrijgbaar. Voornamelijk natuurlijke aardetinten. Meer

Houten tafelblad eiken. Massief eiken tafelbladen.

Houten tafelblad eiken: Jawel, gemaakt van massief eiken. Ook als boomstamtafelblad verkrijgbaar. Deze bladen zijn in de meeste gevallen afgwerkt met de mooiste soorten olie.  

Kom al die houten tafelbladen bekijken in de showrooms van alleseiken.nl in de provincie Groningen, de regio Zwolle en in Renswoude.
Heb je eigen ideeën?, dan is het natuurlijk mogelijk om een houten tafelblad geheel naar je eigen wensen te maken.
Alle houten tafelbladen worden gemaakt in onze werkplaats in Barneveld. Hier maken we de mooiste tafelbladen. Je kunt zelf aangeven hoe ruig ze moeten worden.

Houten tafelblad van eiken gemaakt


Een houten tafelblad wordt bij ons volledig handmatig vervaardigd en dat zie je ook direct. Ook zijn er veel kleuren beschikbaar., de natuurlijke olietinten komen erg goed tot hun recht op dit eiken. Zo'n houten tafelblad wordt zodoende wel heel cool. Omdat eiken een natuurproduct is, kunnen we de olietinten niet 100% garanderen, er kunnen lichte kleurverschillen ontstaan.

Wil je nog wat diverse soorten eiken bladen bekijken?, klik dan hier  


Houten tafelblad van eiken. Alleseiken maakt ze.
Deze eiken houten tafelblad wordt gewoon nog met de hand in Nederland gemaakt. Het eiken komt meestal uit Frankrijk, maar tegenwoordig steeds meer uit Oost Europa. Eikenhout heeft een rijke schakering en is daardoor erg decoratief. Vooral als zo'n houten tafelblad met olie bewerkt wordt. Alleseiken.nl levert niet alleen in Nederland, maar er gaan ook veel eiken produkten naar Belgie. Houten tafelblad eiken. Alleseiken.nl heeft dit soort geweldige tafelbladen.

Houten tafelblad eiken. Visgraat tafel

Ook worden er custom made visgraat tafelbalden gemaakt. Prachtige handvervaardigde bladen van diverse eiken soorten.
 Houten tafelblad eiken. Deze tafelbladen kunnen in smalle maar ook in brede stroken gemaakt worden en ook in diverse dessins zoals een hongaarse punt.Op de Belgisch Nederlandse grens bevindt zich de houten tafelblad en uiteraard de tafelshowroom voor Belgie. Dichtbij de stad Antwerpen. Allerseiken levert steeds vaker in Belgie.
Houten tafelblad eiken? Jazeker alle eiken producten worden van massief eiken gemaakt.