Goedkope eiken planken levering alleen vanuit Groningen

 
Eiken planken aanbieding. Eiken planken rechtstreekse verkoop
Eiken planken aanbiedingen zowel glad geschaafd, maar ook verouderd en handgeborsteld.


Deze aanbieding massief eiken planken geldt voor planken met een dikte van ca: 21mm en een breedte van 23cm. Super geschikt om een tafel te bouwen of een badkamerblad. Mogelijkheden te over.

Komt binnen uit Kroatïe Partij gedroogde eiken Abdij planken rondom geschaafd ca: 22mm dik 250 cm lang en 23.3 cm breed.
       
30 planken 647.- 60 planken € 1275.- 90 planken € 1820.- af magazijn.


           
De allermooiste eiken planken koop je dus bij Alleseiken in Groningen. Planken die kamervriendelijk teruggedroogd zijn ( ca: 11% )dus super geschikt voor het maken van interieurproducten. Buitengebruik raden we af. Wil je bv. Zelf een tafel maken, dan kunnen wij je een online een beschrijving en een fotoreportage toesturen. Van deze eiken planken kunnen ook bedden gemaakt worden en ook hiermee kunnen we je adviseren.

Het is toch altijd weer goed te weten, dat je ook op deze manier met een duurzaam natuurprodukt kunt werken. Het eiken komt uit natuurvriendelijk beheerde bossen en er worden voor elke gekapte boom  meerdere jongen exemplaren aangeplant.
Onze eiken planken worden in een gemakkelijk standaardmaat geleverd, er kan zodoende in veel gevallen zuinig gewerkt worden, zodat er weinig zaagverlies ontstaat.

Zware massieve balken dienen voor de produktie van de eiken planken. Deze komen binnen als moederplank en worden vervolgens in diverse diktes gezaagd.Uiteraard worden ze eerst in hiervoor geschikte droogkamers gedroogd. De balken worden pas hierna verwerkt.

Massieve eiken planken om een tafel te bouwen. Maar ook eiken bedden worden hiervan gemaakt.
Naast de eiken planken leveren we ook balken van massief eiken, deze balken leveren we op lengtes van 300 cm maar ook gezaagd in de lengtes zoals jij die wilt. Te koop in verschillende maten 10x10cm. 12x12cm 15x15cm. Kijk voor de prijzen hier

Onderstaand enkele voorbeelden eiken tafelpoten: Er zijn heel wat creatieve mogelijkheden te bedenken om van deze zware eiken balken iets moois te maken. Neem maar eens contact met ons op. Je kunt alles bekijken in Groningen. 
Eiken planken, maar ook eiken balken voor meubels          Eiken planken, maar ook eiken tafelpoten Alleseiken.nl          Massief eiken planken. voor eikenhouten bedden. Alleseiken bouwt houten bedden van eiken planken.
Deze balken zijn dus passend bij de eiken planken die dan als tafelblad dienen. De combinatie van beiden is 100%