• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

Balkenbed gemaakt van massieve eiken balken


Balkenbed gemaakt van eikenhout. Alleseiken maakt ze.

Bezoek ook eens onze uitgebreide eiken bedden Showroom in Renswoude Provincie Utrecht. Hier vind je betaalbare trendy bedden, waarvan dit balkenbed er wel uitspringt.


Balken bed, wel een super bed en zo geweldig Bourgondisch. Boeren bedden worden ze ook weleens genoemd.
Zo'n gewichtig balkenbed van massief eiken dat zie je niet vaak.

Wel het meest robuuste eiken bed uit onze hele eiken collectie. Heel simpel dat wel weer, maar zo mooi door de eenvoud

Dit robuuste eiken balkenbed monteer jezelf, 't is best een zwaar karwei, dat geven we toe, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Maar alles past, geen gezaag of zo. Gewoon even aan de bak. Met twee man (vrouw) is wel gemakkelijker hoor.'t weegt het nodige.
De balken komen ruw bij ons binnen, worden vervolgens gedroogd, geschraapt, geborsteld en glad geschuurd. Het duurt dus wel even voordat de balken klaar zijn om er een bed van te maken. Ze zijn 15x15cm en dit is behoorlijk grof en brut. We leveren dan ook deze balken bedden op een exacte binnenmaat. dus de maat van je matras + een centimetertje links en rechts. Zo'n balkenbed koop je echt niet overal.
Uiteraard is er ook een lattenbodemsteun bij, die jezelf op jouw hoogte kunt monteren. Zo'n eiken balkenbed wordt zo een pronkstuk in je slaapkamer.

De balken zijn aan beide instapkanten "vriendelijk" afgerond en hierbij is het hoofd- en voeteneinde ook niet vergeten
Dit eiken bed is weer in diverse maten te koop. Heb je trouwens zelf een idee, vertel het ons. 't Zijn best wel eigenzinnige bedden die wij maken. Dertien in een dozijn gaat bij ons niet op.

Zelfbouw prijzen balkenbed zoals boven.
* tot 0.90cm breed  € 695.-
* van 0.90cm t/m 1.79cm breed  € 785.-
* van 1.80cm tot 2.00cm breed  € 925.-

Standaardlengte 200cm, afwijkingen zijn mogelijk. binnenmaten zijn matrasmaten + ca: 1 cm.

Bedden gemaakt van eiken zijn Cool. Eiken bedden gemaakt van balken.
't Zijn best wel ruige jongens deze Frans eiken balken. En ze kunnen op twee manier bewerkt worden. 1) Geschuurd en 2)geborsteld en geschuurd. Een Balkenbed gemaakt van eiken gaat een leven lang mee.
 
Eiken balkenbed. Je koopt zo'n eiken balkenbed bij Alleseiken.nl         Een eiken balkenbed koop je bij Alleseiken. Ook andere modellen eiken bedden te koop.         Een balkenbed wordt vaak gemaakt van eiken. Alleseiken.nl heeft ze.
Een eiken balkenbed kan ook van oude eiken balken gemaakt worden, maar die zijn niet regelmatig beschikbaar. Zo mnu en doen zich partijen voor en ook hebben klanten zelf weleens wat hout wat verwerkt kan worden. Het hoeft dus niet perse een balkenbed te zijn, want ook andere modellen kunnen met dit oude eikenhout gemaakt worden. Kijk
hier ook eens naar wat meer modellen.