Tafelbladen op maat. Alleseiken.nl heeft ze in vele uitvoeringen.

 

 

 

Tafelbladen op maat gemaakt. Eiken tafelbladen op maat bij Alleseiken.nl

Tafelbladen op maat van massief eiken.

Tafelbladen op maat hebben vele voordelen. Omdat het blad op maat gemaakt is hoef je zelf niet meer te zagen. Je kunt het tafelblad voor een vriendelijke prijs bij Alleseiken aanschaffen. En je hebt geen enkele beperking meer door de standaard maatvoeringen die doorgaans aangeboden worden. Tafelbladen op maat maken het mogelijk om een eettafel te maken voor elke specifieke ruimte. Kies dus voor eiken producten voor Alleseiken. Prachtige tafelbladen op maat gemaakt door Alleseiken.nl               Tafelbladen op maat. Eiken tafelbladen op maat gemaakt.               Voordelige tafelbladen op maat. Ze worden gemaakt door Alleseiken.nl

Tafelbladen kunnen ook nogeens extra bewerkt woren. Om een doorleefde   "Look"  te krijgen, worden ze geborsteld. Dit borstelen is een prachtige trend en geeft een tafelblad een geweldige personality.


Ze zijn leverbaar in veel natuurlijke olietinten. Olie past heel goed bij een eiken tafelblad. De meeste tafelbladen op maat worden met olie bewerkt en deze olie is minstens zo sterk als lak. Een groot voordeel van olie is dat dit geen glim vertoont. Terwijl lak nog weleens gaat glimmen. Maar lak laat ook sneller krasvorming zien. Olie kan dan direct plaatselijk iets bijgewerkt worden.

Je kunt je kiezen voor een tafelblad op maat van Alleseiken.nl. Sinds 1995 zijn we leverancier van eikenhouten tafelbladen op maat. We hebben inmiddels een breed scala aan eiken tafelbladen. Op deze website staan veel bladen, maar ook complete tafels, bedden deuren en verschillende eiken accessoires voor. Zo kun je ook accessoires bestellen voor een diverse tafelbladen op maat. Ook worden er tegenwoordig veel olietinten verkocht. Alles eiken heeft veel oliekleuren. Massieve kwaliteit.

Tafelbladen op maat gemaakt. Meestal massief eiken tafelbladen bij Alleseiken.nl

Boomstamtafels zijn erg populair. Daarom kunnen deze ook als tafelbladen op maat geleverd worden. Deze tafelbladen zijn vrij robuust en dik te koop. Sommige van deze boomstam tafelbladen wegen tot wel 100 kg.

De tafelbladen op maat worden gemaakt van massieve brede planken. De klant kan de maten opgeven en ons vervolgens de afwerking te laten doen. Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om het blad onbehandeld af te nemen en het zelf af te werken. We kunnen tafelbladen op maat ook opdikken. Wat precies aan de wens voldoet en kwalitatief hoogstaand is. Wil je nog meer informatie over eiken tafelbladen neem dan maar snel contact met ons op. Of bezoek onze showroom.

Duurzaam & Ecologisch

Het eikenhout dat gebruikt wordt om een blad te vervaardigen voor een tafelblad op maat, komt uit bospercelen waarvoor iedere gekapte boom een nieuwe boom aangeplant wordt. Duurzamer kan bijna niet de groeicyclus wordt nooit onderbroken.

Gunstig geprijsd

Alleseiken koopt in combinatie in, dus samen met enkele collega's en hierdoor kunnen wij onze prijzen fair houden. Bijna maandelijks komen combinatiezendingen binnen van voornamelijk eikenhout uit Oost Europa. Dit eiken is sterk en hard en zeer geschikt voor tafelbladen op maat.