Tafelfabriek Ede. Voor de regio's Utrecht en Gelderland

 

Tafelfabriek Ede. Eiken tafels voor aantrekkelijke prijzen

Tafelfabriek Ede. Werkplaatsen en showrooms dichtbij. 

In de tafelfabriek in de regio Ede worden trendy tafels vervaardigd. In de showroom van dit filiaal zie je de laatste tijd veel boomstam tafels. Mail of bel voor info en vraag ook eens naar de prijs van deze exclusieve tafels. Want de in de eigen werkplaats gemaakte tafels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Dus zo snel mogelijk een afspraak maken om deze stoere, maar zeer betaalbare tafels te bekijken is echt aan te bevelen.

 

          

De tafelfabriek Ede verwerkt het allerbeste eiken.

Het eiken wordt huiskamervriendelijk terug gedroogd, wordt professioneel geschaafd en er worden er vervolgens prachtige actuele producten van gamaakt. Maar jouw ideeën  zijn altijd welkom en worden erg gewaardeerd. Want de tafels worden exact op jouw maat gemaakt. De prijzen zijn nog maar een keer erg aantrekkelijk. En dat voor producten die in de regio Ede met de hand gemaakt worden.


Rechtstreeks en home-made uit eigen tafelfabriek in Ede leveren we dus superstoere tafels speciaal naar jouw idee. Maar niet alleen klanten uit de provincie Utrecht en Gelderland. Maar onze stoere eikenhouten tafels en niet te vergeten tafelbladen worden in heel Nederland geleverd.


       

Tafelfabriek  Ede. Eiken tafels en tafelbladen. Handwerk.

Pure originele eikenhouten tafels. Actueel gemaakte dus eiken tafels van origineel Europees eiken met een eigen stijl en uitstraling. Eettafels in verschillende modellen en ook met meer industriële invloeden. Het handmatige industriële laswerk van staal gaat zeker goed samen met dit robuuste en brute eikenhout. Hier gaan twee oer materialen samen in een tafel en hebben creëren samen een onuitwisbaar smoelwerk. Ook de afwerking van de eiken tafelbladen gebeurt bij de tafelfabriek Ede met een perfecte gekozen natuur- of kleurolie. En er is een grote verscheidenheid aan  tinten beschikbaar. Tafelfabriek Ede. De expert uit Utrecht in handgemaakte boomstam tafelbladen en veel meer. Kijk ook hier ook eens voor meer producten.

Tafelfabriek Ede. Daar worden de mooiste eiken tafels gebouwd    Tafelfabriek Ede.

 

Het zijn tafels met persoonlijkheid. Ook exclusief.

Deze stoere massief eiken tafels zijn mega sterk en bezitten een ongekende personality. Deze zo bijzondere eiken tafels zien er ondanks hun soms klassieke uitstraling actueel en krachtig uit en hebben een ongekend charisma. Kortom een razend populaire tafel collectie. Zonder omwegenuit eigen fabriek in Drachten.

Boomstam tafels vind je ook in Ede. Super mooi.

Vlakbij Ede worden ook exclusieve tafelbladen en eiken keukenblad panelen op maat gemaakt. Alleen de beste soort eiken wordt gebruikt. De massieve tafels zijn geweldige zwaargewichten. Loeizwaar en stabiel, dus tafels met power. Je haalt pure kwaliteit oo je vloer met deze brutale jongens gemaakt door de tafelfabriek Ede.      

Eigen fabrikaat. Eiken tafels en tafelbladen. In Ede regio

Alle tafels zijn voordelig geprijsd. Het eikenhout wordt zonder tussenpersonen ingekocht, dus geen derden zoals importeurs en groothandelaren. Onze inkooppprijs is zodoende messcherp. Maar met behoud van kwaliteit.

Europees eiken heeft een mooie tekening. Een heel mooi eindproduct dus.

De Alles Eiken tafels zijn erg duurzaam en het hout komt dan ook uit professioneel beheerde bossen. De tafels hebben een eigenzinnige uitstraling. Deze opvalswaarde zorgt ervoor dat de tafels super goed uit de verf komen. Eiken tafels van de tafelfabriek Ede. Kom ze maar bekijken in de regio showrooms. Tafelfabriek Ede dus: Mooi getekend brut Eikenhout met een puur karakter: 100% origineel Europees eikenhout. 

De tafelfabriek in de regio Ede kun je dagelijks bezoeken, maar wel even een belletje van te voren als het kan.