Eiken badkamer meubel. Duurzaam. Stoer en Trendy


Eiken badkamer meubel. Zwaar massieve eiken badkamer meubelen.


Zo'n massief eiken meubel? Dat staat in elke badkamer.

 

 

Eiken badkamer meubel? Hoe wil je het hebben? Lekker strak of juist super Bourgondisch? Ons aanbod modellen is best wel groot en we werken op maat, wat geen badkamer is gelijk. We maken gewoon de mooiste en duurzaamste badkamermeubelen in eigen werkplaats. Een badkamer kan niet zonder een eiken meubel. Ze staan ook bijzonder trendy vooral als ze in een goede kleur geolied worden. Je koopt bij ons puur Hollands Handwerk.

 

Eikenhouten badkamermeubels op maat.

 

Vrijwel alle eiken producten worden bij ons op maat en custom-made gemaakt. We ontwerpen maat meubels zoals jou dat voor ogen staat. Ook assisteren we met de te kiezen kleur. Heel vaak wordt hier een sterke natuurolie gebruikt. Vooral op gekastijd en geborsteld eiken doet een kleurolie het erg goed op onze badkamermeubels op maat. Het geeft het eiken nóg meer karakter. Geef ons de gewenste maten en wij doen de rest. Jouw wensen op maat geleverd.

eiken badkamer meubel bij Alleseiken.nl. Zo'n eiken badkamermeubel doet het wel hoor!  Massief eiken badkamermeubelen staan heel  goed in je badkamer.

 

Een glad modern badkamer meubel is helemaal van deze tijd.

 

Een eiken badkamer meubel van oudgemaakt hout. Maar ook glad geschuurde massieve eiken badkamerplanken.
Natuurlijk hebben we weleens oude balken waarvan we specialiteiten maken. Maar de echte oude bouwmaterialen zijn niet zo maar overal te koop. Daarom heeft Alleseiken.nl de mogelijkheid om eiken te kastijden, te trommelen en te borstelen en dan weer te polijsten. Een eiken  badkamer meubel gaat er dan onvoorstelbaar mooi uitzien. Ook hiervoor wordt uiteraard weer een natuurlijke en duurzame olie gebruikt. Een eiken badkamer meubel. Helemaal van deze tijd. Vraag eens een faire offerte aan, of bel ons met je eigen idee.


Badkamer meubelen van eikenhout. Die zijn wel heel erg mooi. Alleseiken.nl    Een eiken badkamer meubel is trendy en puur natuur.eikenhouten badkamer meubels zijn populair en gewild Alleseiken.nl

 

Eiken Badkamer meubels voor vriendelijk prijzen

 

Al onze eiken producten vervaardigen wij zelf. Het meeste gebeurt handmatig op een traditionele manier. Omdat we het eikenhout direct van de importeur betrekken, kunnen we hele faire prijzen voor ons handwerk berekenen.  Dus ook de prijs zal je een positieve inspiratie geven. Wil je eens een praatje maken over jouw toekomstige eiken badkamer meubel, neem dan nu nog kontact op. Om de prijs hoef je het niet te laten.

 

Eiken badkamer meubel met accessoires.

Eikenhouten accessoires kunnen we ook voor schappelijke prijzen maken. Een eikenhouten spiegelomlijsting kan heel goed gecombineerd worden met dezelfde soort eiken als die van je eiken badkamer meubel. Ook maken we leuke eiken bankjes of eiken draagplanken voor handdoeken. Zo kunnen we een en ander ook uitbreiden met een zitbankje of een krukje. Het is allemaal mogelijk en allemaal van dezelfde soort eiken en ook hiervoor kunnen we de prijs aantrekkelijk houden. We gaan graag eens met je om tafel omeens de mogelijkheden te bepraten. Mail of bel maar. Eikenhouten badkamermeubels zijn onze specialiteit. En de prijs is OK.

Eiken badkamer meubel, dat past in elke badkamer. Een badkamermeubel Trendy hoor.

 

Neem contact op en vraag ons om advies.

 

Een eiken badkamer meubel kun je in verschillende uitvoeringen laten maken.Mooi glad geschaafd en geschuurd. Zo'n blad krijgt dan een moderne uitstraling wat natuurlijk dan weer past in de modernere badkamers. Maar ook kan het in de boerenstijl. Dus geschraapt en geborsteld. Deze bewerkte eiken producten komen er dan geweldig Bourgondische uit te zien. Wij adviseren je over al deze decoratieve badkamer produkten. Maar hoe het ook zij. Elk eikenhouten badkamer meubel heeft z'n eigen charme en de keus is aan jou.

Bel of app ons 
06 46 38 11 81 Vloerderij/Alleseiken Jouw eiken badkamer meubel staat al te wachten

Eiken badkamer meubelen maken we op speciale wens op een speciale maat.
Nu bestaat de mogelijkheid om je keukendeurtjes te vervangen door massief eiken en nog voor een interessante prijs ook. Dus meer dan alleen maar een eiken badkamer meubel. Kom gewoon eens naar een van onze showrooms.