Zelf een eiken tafel maken, het scheelt aanmerkelijk

Zelf een tafel maken

Zelf een tafel maken.

Ben je handig en maak je liever je eigen eiken tafel? Alleseiken.nl levert een compleet "doe-het-zelf" tafelpakket. E-mail ons je ideeën, en wij maken een pakket op maat. Zelf een tafel maken dat kun jij ook.

 

vanaf
550.-
 

Deze bonkige en brute tafel maak je zelf. Jazeker het is mogelijk om deze tafel helemaal zelf te bouwen. Wij leveren alle segmenten op maat.

Alles is of verouderd, geborsteld of gepolijst. Alleen het frame rondom heeft een kleine overmaat. Zelf een tafel maken is nu heel goed te doen, het enige wat je nodig hebt zijn 2 rechter handen.

Zelf een tafel maken, ja dat kun je. Alleseiken.nl
 

Kosten zelf een eiken tafel maken

Wat kost zo'n eiken tafel in doe het zelf uitvoering vraag jij je nu af, klik hier en overtuig je van het super interessante voordeel, wat zo maar 50% is

Zelf een tafel maken, dat kan nu bijna iedereen, want we leveren er een complete fotoreportage bij, 't is daarom dat het niet moeilijk meer is. Toch is het geen IKEA pakketje, er moet wel wat werk verricht worden, zo'n maxi tafel kan zo maar 150 kilo wegen. Je eigen tafel bouwen kost vast nog wel enkele zweetdruppeltjes. Massief eiken uit Frankrijk, daar worden ze van gebouwd en dit mooie sprekende eiken wordt teruggedroogd tot pak em beet 10% en is dus huiskamer vriendelijk. De grillige luchtvochtigheid heeft er praktisch geen grip meer op. Het is dus best veilig zelf een tafel maken.

Bepaal ook zelf je eigen oliekleur, dit is de finishing touch en is dus best wel belangrijk, zelf een tafelmaken-bouwen dat gaat goed, maar net nog even de juiste kleur erop, ja dat is toch best wel belangrijk.

Er zijn best veel mogelijkheden wat modellen betreft, zo kun je zelf je eiken tafel ontwerpen en later zelf maken. Bijvoorbeeld dit model met dichte zij schotten, hier kunnen dan ook weer stoelen aan de uiteinden staan. Ook kun je ons foto's sturen van modellen die je hier en daar hebt gezien, we zouden deze dan kunnen copieren en je zet dan vervolgens zelf weer in elkaar. Zo zie je maar weer dat een tafel zelf maken en zelfs ontwerpen allemaal mogelijk is.


Zelf een tafel maken, daar bespaar je dus bijna de helft mee, kijk maar eens op de verschillende tafel websites, dan zie je precies wat dit soort tafels kosten. En het is bovendien ook nog heel leuk om het zelf te doen.