• Eiken tafels
  • Eiken balken meubels
  • Oud eiken tafelblad
  • Eiken bedden
  • IndustriĆ«le tafels
eiken tafel met metalen poten Eiken balken meubels oud eiken tafelbladen Eiken bed gemaakt van balken Eiken tafel met x poot van metaal
 

Eiken tafels GroningenEiken tafels Groningen. Prachtige eiken tafels voor Groningen bij alleseiken.      

 

 

Massief eiken tafels voor Groningen

Industriële eiken tafels in Groningen
Industriële tafels met een massief eiken boomstamblad zijn vandaag de dag erg gewild. Eiken tafels Groningen met een showroom in Steenwijk heeft ze. Wil je wat aparts?, wij maken het. Kom eens langs bijvoorbeeld op een avond.

 

 

Een eikenhouten tafel precies zoals jij die in gedachten hebt.! Maak zo'n prachtige tafel zelf.

Wil je nu eindelijk eens die nieuwe tafel kopen? De onderstaande tafel is slechts een enkel voorbeeld uit onze collectie handgemaakte massief eiken tafels. Al onze tafels worden op speciaal verzoek gemaakt, dus custom made. We hebben ze in vele vormen en uitvoeringen. Zwaar massief eiken tafels in vele kleur schakeringen. Ook te leren in industriële modellen. De werkplaats en showroom vind je in Borgercompagnie, op steenworpafstand van de stag Groningen. We zijn elke zaterdag geopend, maar wel even bellen als het kan.


Eiken tafels Groningen. Groningers komen best vaak onze tafelmogelijkheden bekijken. Tafels gemaakt van massief Frans eiken en met die authentieke ruige Bourgondische uitstraling. Super brutale tafels dus.


 

Eiken tafels Groningen zijn wel heel erg origineelen ze worden tegenwoordig gebouwd in Renswoude in een ambachtelijke werkplaats.. Want waar worden nog dit soort zware Bourgondische tafels gebouwd? Maar we maken niet alleen tafels, maar ook voor tafelbladen kun je bij alleseiken.nl terecht. Eiken tafels met jouw eigen onderstel eronder, dat kan ook. Wel tot 4 cm dik. Zo'n eiken tafel gemaakt in Groningen, da's heel leuk natuurlijk.


Een eiken tafel is en blijft een sieraad in je interieur. Ze worden gecombineerd met moderne maar ook met klassieke interieurs en ook de kleuren kunnen varieren van white wash tot donker antiek. De prijs zal je meevallen, zeker met een tafel bouwpakket, want met 2 rechter handen en wat geduld maak je zelf je eiken tafel en dat scheelt je bijna de helft.
Maar in Renswoude maken ze de tafels ook kant & klaar als je dat wilt.


Op de foto een zwaar geborstelde tafel, alles is super Bourgondisch uitgevoerd. Eiken tafels Groningen? Jazeker we maken de mooiste tafels in Renswoude. Mooi midden in Nederland. Het eiken ruik je hier al.

Woon jij in Groningen en heb jij ook wel trek in zo'n mooie Boeren tafel?, kom dan eens langs in Steenwijk. Hier kun je dit soort Bourgondische tafel ontwerpen. Maar ook kun je zo'n prachtige kloostertafel zelf in elkaar gaan zetten. We leveren er alles bij, ook een fotoreportage. Eiken tafels Groningen. Jazeker met een werkplaats op de Veluwe.
Eiken tafels Groningen. Ook eiken tafelbladen.
Eiken tafels Groningen, maar uiteraard leveren we ook massief eiken tafelbladen in allerlei vormen. Geef ons je maat op en we mailen de prijs.