Eiken bedden. Massief eiken bedden Bourgondisch vormgegeven.


 
 Massieve eiken bedden te kust en te keur.

Eikenhouten bedden voor hele faire prijzen 

Eiken bedden: Bezoek voor de mooiste eikenhouten bedden onze uitgebreide Showrooms in Rucphen/Roosendaal. En in Renswoude (Utr)
Onderstaande eiken bedden kunnen we ook voor je monteren. De meerprijs is dan vanaf € 200.- per bed. Op deze pagina zie je diverse modellen eiken bedden, die allemaal op div. breedtes, lengtes en hoogtes geleverd kunnen worden. De bedden worden in principe glad geschuurd geleverd.Is er een model bij wat je aanstaat en je wilt het net even anders? copieer en plak het dan, zet de gewenste maten of aanvullingen erbij en stuur het ons, wij maken dan een passende offerte en wij zorgen ervoor dat je een aantrekkelijke prijs krijgt. Een ding weet je nu al zeker, dat jouw eiken bed uniek wordt. Eiken bedden? Dat is onze specialiteit. Nog vragen? email met luckywoodbv@gmail.com


Eiken bedden gemaakt van massie Europees eiken. Alleseiken.nl


Eiken houten bed in z'n oervorm.

Lekker simpel en strak en ook nog eens gemakkelijk in elkaar te zetten. Mail ons de gewenste maten van alle segmenten, zoals de lengte van de balkjes en de lengte van de massieve eiken planken. Worden altijd geleverd in een overmaat. 

Alle planken hebben vallende breedtes max. ca 22 à 23cm breed. De eiken balken zijn ca: 12cmx12cm.....en elke gewenste lengte kunnen we leveren. Wil je dit eiken bed zelf gaan bouwen  en veel besparen?

Standaardmaat van dit eiken bed. (Glad geschuurd)
Hoogte  hoofdeinde incl. poot totaal ca:  90cm. 
Hoogte voeteneinde incl. poot totaal ca: 65cm.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 475.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 525.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 575.-

Eiken houten bedden zijn gevraagd. Alleseiken.nl


Wel een heel super stoer eiken bed.

Wij schaven en zagen de diverse Frans eiken planken voor alle zekerheid op een kleine overmaat. De plankmaten zijn wel altijd +/- Is het een eenpersoons bed, of een tweepersoons?, Wij maken er samen met jou wat moois van. 

Het hergebruikte Frans kan ook door ons geschraapt, geborsteld en geschuurd worden. Ook de eiken balkjes van 12cx12cm krijgen deze behandeling. De eiken planken hebben diverse breedtes tot max. 23cm. 

Standaardmaat van dit eiken bed.
Hoogte hoofdeinde incl. poot totaal ca: 130cm. 
Hoogte voeteneinde incl. poot totaal ca: 80cm

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 650.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 675.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 720.-

Een eikenhouten bed te koop in Renswoude en Rucphen    Eiken houten bedden voor vriendelijke prijzen.

Eikenhouten bedden doen het heel goed bewerkt met natuur kleurolie.

Je ziet wel dat er veel olietinten verkrijgbaar zijn. Massief eiken bedden worden in de meeste gevallen met een natuur olie (kleur) afgewerkt. Deze olie wordt geperst uit lijnzaad, gekookt en vervolgens voorzien van een kleurpigment. Deze olie is puur natuur en impregneert in het eiken. Eiken meubelen krijgen hierdoor een diepe zachte tint. 

 
Eiken bedden te koop in Rucphen en Renswoude. Alleseiken.nl

Eiken bedden,Bourgondisch klassiek.

Hele mooie eiken bedden, klassiek en nog ruig ook, natuurlijk wel goed geschuurd. Stoere massieve eiken poten. Glad of geborsteld.

De handige doe het zelver bouwt onze bedden gewoon zelf. Het worden Juweeltje van bedden. De planken super breed en dik genoeg. In Renswoude en in Rucphen worden ze handgemaakt.

      

Eiken bed model rustig en rustiek. Alleseiken.nl

Weer zo'n basic eiken houten bed

Een rustig ontwerp en vrij gemakkelijk om te monteren, dit soort eiken houten bedden worden vaak verkocht en ze kosten natuurlijk niet te veel. En dan te bedenken, dat je wel wat krijgt voor je geld.... Massief Frans eiken. (Borstelen tegen meerprijs)

't Is best wel gaaf om op deze manier zelf je eiken houten bed te maken. De kleur?., Oh ja, we leveren ook allerlei olietinten.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 495.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 545.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 595.-

Eiken bedden uit eigen werkplaats    Eiken bedden Alleseiken maakt ze met de hand.

Eikenhouten bedden verkrijgbaar in elke gewenste maat en je eigen design

Massieve eiken bedden. Ze worden handmatig vervaardigd in eigen werkplaatsen uit Bourgondisch eiken en afgewerkt met een natuurlijke olie. Deze eiken bedden zijn stoer, bruut en brutaal en wegen op z'n minst al meer dan 100 kilo. We maken elke gewenste maat. Ook combinaties met staal zijn mogelijk.Stuur ons maar eens een idee. Maatbedden zijn onze specialiteit.
 
Heel veel eiken bedden te koop bij Alleseiken.nl 

Eiken bed., wat een maf modelletje

Maar zeker apart, dit soort eikenhouten bedden zie je niet vaak. Weer gemaakt van massief Frans eiken planken. En je zet ze gewoon zelf in elkaar. Ja, in een paar avonden kun je er al wel mee klaar zijn. Geborsteld eiken heeft een meerprijs.

Al een idee?, zo ja mail het ons en we maken een aantrekkelijke prijs. Deze handgemaakte eiken houten bedden zijn onverslijtbaar.
Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 665.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 695.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 750.-

Eiken bedden handgemaakt in eigen atelier.


Een creatieve dubbelslaper Massief.

Zo'n massief eiken houten bed moet je toch wel een veilig gevoel geven. weegt ook heel wat. Ja het gewicht van zo'n eikenhouten bed kan wel meer dan 150 kg bedragen.

Nog meer eiken bedden bekijken?., of wil je een eigen ontwerp? ga dan naar Design, hier staan nog meer voorbeelden van deze massief eiken bedden. 
Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 575.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 650.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 850.-

 


Wij kunnen het bed uiteraard tegen een kleine meerprijs ook voor je monteren. gemiddeld € 200.-


Super aanbieding eiken bed bij Alleseiken.nl


E
iken bed gladder geschuurd,kan ook.

Gewoon een houten bed bouwen van massief eiken, dat kun je! Wij maken de basis van dit super zware bed van Bourgondische planken van wel 20mm dik. Uiteraard zijn er verschillende maten mogelijk en we kunnen ook rekening houden met de eigen ideeen.

Te leveren vanuit de werkplaat in Rucphen.
Alle eiken planken hebben een kleine overmaat. De poten van dit bed zijn ook gemaakt van planken, maar we kunnen in plaats hiervan ook een balken poot monteren, we staan altijd open voor suggesties. De eiken bedden kunnen in allerlei vormen gemaakt worden. Mail gewoon met alleseiken.nl voor de mogelijkheden.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 555.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 575.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 645.-
Eiken bedden. Je koopt ze bij Alleseiken.


Lekker pontificaal dit eiken bed.


Je eigen bed bouwen van Bourgondisch massief eiken,wij maken de basis van dit best zware bed en met een beetje handigheid zet je dit bed zelf in elkaar.

Er zijn verschillende maten mogelijk en we kunnen waarschijnlijk ook wel je eigen ideeën verwezenlijken.
Voor nachtkastjes kunnen we ook eiken planken leveren.
Alle eiken planken hebben een kleine overmaat. De poten zijn ook zwaar massief en kunnen geleverd worden in de maten 10x10cm 12x12cm en 15x15 cm. Deze Bourgondische bedden bestaan uit 100% eiken en worden gemaakt in onze werkplaatsen in Rucphen en Renswoude.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 525.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 595.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 655.-
 
Maak zelf je eiken bed, dat kan bij  www.alleseiken.nl informeer gewoon!

Met recht een gewichtig eiken bed.


Je eigen bed maken van massief eiken, alleseiken.nl maakt de basis van dit loei zware bed en met een beetje handigheid zet je dit bed zelf in elkaar. ’t Weegt best veel, verkijk je er niet op. In dit bed zitten in het voeteneinde alleen al 4 massieve eiken planken.

Ook in dit model zijn verschillende maten leverbaar en heb je eigen ideeën, zeg het ons. Voor eventueel nachtkastjes kunnen we ook eiken planken leveren. Alle eiken planken hebben wel een kleine overmaat er moet nog wat af, maar we doen dit voor de zekerheid. De poten zijn ook zwaar massief en kunnen geleverd worden in de maten 10x10cm 12x12cm en 15x15 cm. De poten in dit eiken bed zijn 12x12cm

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 765.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 925.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 975.-

 
Zelf dat mooie eiken bed maken, dat kan gewoon bij  www.alleseiken.nl vraag maar eens info!

Massief, zo'n eiken bed weegt wat.

De allermooiste originele eiken bedden, gemaakt van massief Frans eiken, En…nergens anders te koop. Al deze eiken bedden in DHZ pakketten en dit scheelt je meer dan de helft.

Bouw ze zelf, je hoeft echt geen timmerman te zijn, je krijgt van ons foto’s hoe het moet. Alle eiken planken zijn wat langer zodat je ze zelf exact op maat kunt maken. Beter iets te lang dan te kort.

De poten zijn verkrijgbaar in 10x10cm, 12x12cm en 15x15cm. Twijfel niet langer en maak zelf dat eiken bed. Dit bed heeft horizontale balken liggers.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 875.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 975.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 1175.-
Wij kunnen het bed uiteraard tegen een meerprijs ook voor je monteren. 
 
Houten bedden voor DHZ prijzen

Creatief, massief een geweldig bed 


Met recht een sterk & solide eiken bed. Deze eiken bedden zijn onverwoestbaar en gaan een levenlang mee. Deze massieve eiken bedden kunnen met allerlei kleuren olie bewerkt worden, alles is hiermee 100% natuur. Zo'n eiken bed in elkaar zetten kost soms wel wat zweetdruppeltjes, want het totaalgewicht kan soms wel 150 kg zijn. Super zwaar dus.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 775.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 895.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 1195.-

 


Gewoon een massief eiken balkenbed

Als je belangstelling hebt voor dit eiken bed, maar je wilt nog iets toevoegen of veranderen, copieer het dan en stuur het ons met je op- of aanmerkingen. Zoals bv. maat, hoogte, kleuren enz. Wij gaan dit dan bekijken en doen je een prijsvoorstelling. Dit soort eiken bedden zijn vrij exclusief, want wij zijn in Nederland nog de enige die ze maken.

Zelfbouw prijzen
* tot 0.90cm breed  € 695.-
* van 0.90cm tot 180cm breed  € 785.-
* van 180cm tot 200cm breed  € 925.-
 

Neem hier ook nog eens een kijkje

Eigenzinnige en exclusieve eiken bedden.

Eiken bedden zijn niet meer weg te denken, vooral de super Bourgondische eiken bedden zijn met een opmars bezig. Ze zijn erg trendy en passen in bijna elke slaapkamer.Kijk maar eens naar het model Stijlvol en Streng.
Naast de grote liefde van de consument voor houten vloeren, blijkt nu ook dat eiken bedden erg gewild zijn. Maar niet van die glad gepolijste bedden, maar juist mega verouderd en liefst zo dik mogelijk, het is daarom ook niet voor niets dat wij de bedden eerst flink kastijden alvoren ze te schuren, want ja, ze moeten wel vriendelijk aanvoelen, maar dat brutale smoelwerk houden ze in ieder geval. Het model Eigenzinnig en Exclusief bewijst dat wel. Maar je kunt er zo wie zo van uit gaan, dat jouw bed uniek wordt en als je wilt helemaal naar je eigen idee. Kortom zie je zo'n prachtig eiken bed wel zitten, mail dan je ideëen of wensen en we komen hier dan op terug.
Eiken bedden met een Bourgondische uitstraling zijn helemaal terug van weg geweest. Eiken bedden maken is ons vak. Kijk even hieronder naar die 2 super massieve modellen.
 

Eikenhouten bed, model eigenzinnig

Zeker eigenzinnig en exclusief

Echt een eigenzinnig eiken bed. Dit soort eiken bedden zijn niet kapot te krijgen, onverwoestbaar gaan ze jarenlang mee. Ook dit massieve eiken bed kan met diverse oliekleuren afgewerkt worden, alles is blijft net als bij al die andere eiken bedden 100% natuur. Zo'n eiken bed monteren kost soms wel een zweetdruppeltje hier en daar, want het totaalgewicht van deze jonge kan soms wel 150 kg zijn. Super heavy dus.
Prijs op aanvraag.

Eikenhouten bed, model stijlvol

Streng ogend, een prachtige bed

Als je op dit Stijlvol en strenge eiken bed valt en je hebt nog wat veranderingen in je hoofd, aarzel dan niet om ons dat te vertellen. We kunnen heel veel aanpassingen doen. Zonder de brutale uitstraling van dit geweldige bed geweld aan te doen. Vertel het ons en we assen het gewoon aan. We maken alle eiken bedden zelf, ze zijn dus van echt Nederlands fabricaat, zeker wanneer jij ze zelf monteert.
Prijs op aanvraag.


Bekijk hier ook eens onze super massieve balkenbed.                    

* Op deze eiken bedden zijn onze voorwaarden van toepassing.